Білорусь проти Андорри. Гра на престиж

18 листопада в матчі 9-го туру кваліфікації Євро-2024 зустрінуться збірні Білорусі та Андорри. Поєдинок прийме «Суза Ференц Арена» (Будапешт).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Білорусь проти Андорри

Білорусь

Збірна Білорусі дуже погано виступає в цьому відбірковому раунді; на даний момент команда накопичила серію з чотирьох матчів без перемог. В останньому раунді кваліфікації підопічні Карлоса Алоса Феррера на виїзді поділили очки зі збірною Швейцарії – 3:3. У складі «Білих крил» голи забили Ебонг, Поляков та Антілевський. Збірна Білорусі посідає 5-е місце в групі I, набравши 6 очок за підсумками 8 ігрових днів із співвідношенням м'ячів 7:14.

У білоруській гонці бомбардирів лідирує Ебонг, який уже встиг забити три голи.

Андорра

Збірна Андорри, як завжди, проводить невдалий сезон; команда провела вже 8 матчів у 2023 році, в яких лише дві нічиї. Хлопці Кольдо теж відверто провалили останній матч кваліфікації, поступившись на виїзді збірній Румунії з рахунком 0:4. Андорра займає останнє місце в турнірній таблиці, набравши лише 2 очки за 8 ігрових днів із різницею м'ячів 3:17.

На дорозі «листоноші» також не блищать результатами; у чотирьох відбіркових матчах команда лише один раз зіграла внічию, а інші матчі програла.

Білорусь проти Андорри

Факти Білорусі проти Андорри

  • Білорусь не програє в 4 з 5 останніх відбіркових матчів;
  • Андорра не може перемогти в 11 останніх матчах
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Андорри 2,57.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери виділяють у цьому матчі білорусів. Коефіцієнт на перемогу Білорусі становив 1,63. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування Вікторії Андоррської зупинилися на позначці 6,80. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,49, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Білорусь знову залишилася поза боротьбою за вихід на великий турнір. Андорра найкраще проходить кваліфікацію, і забитий гол – це вже чудовий результат для команди. Враховуючи жовтневі ігри білоруської збірної, вважаю, що в цій зустрічі команда має право розраховувати на три очки, але піренейці поступаються їм у класі: перемога Білорусі – 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0