Нідерланди проти Ірландії. Чи підтвердять помаранчеві статус фаворита?

У суботу, 18 листопада, на "Йохан Кройф Арені" відбудеться матч між збірними Нідерландів та Ірландії в рамках кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Ірландії

Нідерланди

Перед наступним раундом відбору на Євро-2024 збірна Нідерландів посідає друге місце у своїй групі, набравши 12 очок після шести зіграних матчів. Стільки ж очок має збірна Греції, зігравши на одну гру більше. Тому турнірна позиція помаранчевих поки що більш вигідна.

Нідерланди вже програли два матчі цієї відбіркової кампанії, обидва лідеру групи Франції. Безсумнівно, що в новому домашньому матчі голландці зіграють першими і з позиції сили, щоб дати собі перевагу перед останнім туром.

Ірландія

Збірна Ірландії посідає лише четверте місце у своїй відбірковій групі на чемпіонат Європи 2024 року, маючи шість очок після семи зіграних матчів. Звичайно, з такими показниками ірландська команда вже давно ні до чого не прагне і просто відігрує поточний цикл.

У майбутньому матчі збірна Ірландії зіграє на виїзді і стане відвертим аутсайдером у протистоянні з Нідерландами. Гості однозначно приїдуть з метою витримати та надійно зіграти перед своїми воротами, без амбіцій на позитивний результат. З іншого боку, така зустріч – хороша нагода для ірландців здивувати публіку та голосно грюкнути дверима.

Нідерланди проти Ірландії

Нідерланди проти Ірландії факти

  • У матчі першого раунду відбіркового циклу до чемпіонату Європи 2024 року збірна Нідерландів перемогла Ірландію з рахунком 2:1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,67;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 2,35;
  • Збірна Нідерландів жодного разу не зіграла внічию в цій відбірковій кампанії до Євро-2024.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч дев’ятого раунду відбору на Чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Нідерландів можна поставити 1,24, на нічия - за 6,20, а на перемогу Ірландії - 15,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для збірної Нідерландів майбутній матч проти Ірландії можна назвати одним із ключових у цьому відбірковому раунді, в якому помаранчевим необхідно взяти три очки на своєму полі. Господарі поки не гарантували собі вихід на чемпіонат Європи, але перемога в новому матчі значно наблизить їх до цієї мети. Тому в мотивації господарів сумнівів немає, а значить, логічно поставити на фору 1 (-1,5) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0