Іспанія проти Грузії. Чи займуть іспанці перше місце в групі?

У неділю, 19 листопада, на стадіоні «Нуево Хосе Соррілья» відбудеться матч між збірними Іспанії та Грузії у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Грузії

Іспанія

Збірна Іспанії після дев'яти зіграних турів займає перше місце в групі А, випереджаючи на два очки збірну Шотландії. Незважаючи на достроковий виліт на чемпіонат Європи, «Фурія Роха» зберігає турнірну мотивацію зберегти лідируючу позицію в турнірній таблиці.

Домашній матч проти збірної Грузії – чудова можливість для Іспанії порадувати своїх уболівальників. Ймовірно, тренерський штаб Іспанії зробить кілька змін у складі, але навіть з резервними гравцями господарі поля будуть діяти з позиції сили і намагатимуться показати себе якнайкраще.

Грузія

Збірна Грузії посідає лише четверте місце у своїй групі, набравши вісім очок після семи зіграних матчів. У деяких матчах збірна Грузії чинила гідний опір лідерам своєї групи, а в останній зустрічі на своєму стадіоні зіграла внічию з Шотландією (2:2).

Для грузинів це буде останній матч відбору на Євро-2024, тому вони, очевидно, будуть мотивовані на хорошу гру і не планують всю гру сидіти в обороні. У збірній Грузії багато молодих талановитих футболістів, які обов'язково спробують проявити себе з позитивного боку.

Іспанія проти Грузії

Іспанія проти Грузії факти

  • У першому турі відбіркового циклу до чемпіонату Європи 2024 року збірна Іспанії перемогла Грузію з рахунком 7:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка була на тотал понад (2,5) 1,60;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 3,05;
  • Іспанія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Грузії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч десятого туру кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Іспанії можна поставити 1.14, на нічию 8.20, і на перемогу Грузії за неймовірні 30.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі збірна Іспанії перед домашніми вболівальниками спробує взяти три очки та посісти перше місце у своїй відбірковій групі. Фурія Роха по праву виглядає явним фаворитом такого поєдинку і має впевнено перемогти суперницю. Грузини, у свою чергу, ймовірно, гратимуть другим номером, але діятимуть сміливо і намагатимуться шукати свої шанси наперед. Є велика надія побачити в цьому матчі видовищний і результативний футбол, тому логічно зробити ставку на тотал овер (3) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0