Сербія проти Болгарії. Матч за вихід на Євро

19 листопада в рамках 10-го раунду кваліфікації Євро-2024 на арені Gradski stadion Dubočica (Лесковац) зійдуться збірні Сербії та Болгарії.

Наші експертні прогнози та аналіз Сербії проти Болгарії

Сербія

Збірна Сербії активно проводить 2023 рік, на рахунку команди 10 матчів на всіх рівнях, в яких здобуто 6 перемог і 1 нічия. Підопічні Драгана Стойковича відмінно показали себе в останньому матчі кваліфікації чемпіонату Європи, впевнено здолавши на своїй території Чорногорію з рахунком 3:1. У складі «білих орлів» голи відзначилися Мітровіч (дубль) і Тадіч. Збірна Сербії займає 2-е місце в групі G, набравши 13 очок після 7 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 13:7. Мітровіч лідирує в гонці бомбардирів Сербії з 5 голами та 1 асистом.

Але в контрольному матчі «Білі орли» показали слабкий результат, поступившись на виїзді Бельгії з рахунком 0:1.

Болгарія

Збірна Болгарії цього року виступила відверто слабко; на даний момент команда навіть накопичила серію з 10 матчів без перемог на всіх рівнях. Підопічні Іліяна Ілієва не зуміли перемогти команду в 9-му турі кваліфікації Євро-2024, а на своїй території поступилися збірній Угорщини з рахунком 2:2. У "левів" голами відзначилися Делєв і Десподов. Збірна Болгарії залишається останньою в групі, набравши 3 очки після 7 ігрових днів із співвідношенням м'ячів 5:12. Лідером гонки бомбардирів у "триколірних" є Десподов, який забив 2 м'ячі та зробив результативну передачу.

Золоті часи болгарського футболу далеко позаду.

Сербія проти Болгарії

Сербія проти Болгарії факти

  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 6 з останніх 10 матчів Сербії 1,82;
  • Болгарія не може перемогти в 10 останніх матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху господарів. Коефіцієнт на перемогу Сербії становив 1,25. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,80. Для Вікторії в Болгарії котирування зупинилися о 15.00. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Сербії погано виступає на відборі, що не заважає їй бути за крок від виходу на Євро. Болгарія зазвичай не може претендувати на великий форум; у «триколірних» немає мотивації на цю зустріч. Враховуючи різницю в класі команд, фактор домашнього стадіону та мотивацію, думаю, що господарі впевнено візьмуть три очки, а з ними і путівку до Німеччини на літо 2024 року: перемога Сербії з гандикапом 1 ( -1,5) -1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0