Словенія проти Казахстану. Переможець поїде на Євро

20 листопада в рамках 10-го раунду кваліфікації Євро-2024 на «Стожице Арені» (Любляна) зійдуться збірні Словенії та Казахстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Словенія проти Казахстану

Словенія

Збірна Словенії впевнено провела відбір на Євро, в один момент навіть набравши успішну серію з п'яти матчів. Лише в заключному матчі кваліфікації підопічні Матьяжа Кека оступилися, поступившись на виїзді збірній Данії з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі словенців забив Янза. Збірна Словенії йде на другому місці в групі H, набравши 19 очок, при співвідношенні м'ячів 18:8. У гонці бомбардирів серед хлопців лідирує Шешко, на рахунку якого 4 голи та 2 асисти.

Словенці провели вдома 4 матчі відбору, здобувши 3 перемоги та зігравши внічию.

Казахстан

Збірна Казахстану чудово працює в цій кваліфікації; після 9 матчів у команди 6 перемог. В останньому матчі турніру хлопці Магомеда Адієва також зіграли на висоті, не залишивши у своїх стінах і сліду від Сан-Марино 3:1. У казахів голами відзначилися Чесноков (дубль) і Аімбетов. Збірна Казахстану посідає 3 місце в групі, набравши 18 очок, при співвідношенні м'ячів 15:10. У гонці бомбардирів "Яструбів" лідирує Зайнутдінов, який зумів забити 4 голи.

Казахи провели 4 зустрічі на виїзді, здобувши 3 перемоги.

Словенія проти Казахстану

Словенія проти Казахстану факти

  • Словенія не програє в 13 з останніх 15 ігор;
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 4 з останніх 5 матчів Словенії;
  • Всього голів понад 2,5 зіграно в 7 з останніх 10 матчів Казахстану 2,06.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх словенців. Коефіцієнт на перемогу Словенії становив 1,49. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Ми зупинилися у Вікторії Казахстану приблизно о 7.20. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,78, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,06. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це матч плей-офф за вихід на Євро. Немає потреби програвати Словенії, щоб вийти на Євро, це здається непоганим варіантом, тому що вдома зазвичай сильна команда. Для історичного досягнення Казахстану потрібна лише Вікторія. Суперники приблизно одного рівня, але все ж досвід, а також фактор домашнього поля на боці словенців, тож чекаю від них успіху: перемога Словенії з гандикапом 1(-1) -1,81 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0