Канада проти Словенії. Робимо ставку з коефіцієнтом 1,9

6 вересня на паркеті спортивної бази Mall of Asia Arena в місті Пасай відбудеться чвертьфінальний матч чемпіонату світу з баскетболу, де за путівку в 1/2 змагатимуться канадці та словенці.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Канада проти Словенії

Канада

Збірна Канади привезла на ЧС-23 крутий склад. Зірки НБА справді борються за свій національний прапор. Канадці без проблем пройшли попередній раунд змагань, взявши в ньому всі три матчі, розірвавши суперників, активно працюючи в атаці. Тоді вони несподівано поступилися бразильцям у безрезультатній боротьбі й зламали непримиренних іспанців. Канада дуже хороша, хоча інколи не ідеальна. Її повинні боятися абсолютно всі на ЧС 23.

Словенія

Команда в порядку. Дончич приїхав на Чемпіонат світу 23, і це дуже позитивна новина для вболівальників збірної Словенії. Лука дуже хороший. Показує крутий баскетбол, у який хлопець звик грати в НБА. У попередньому раунді команда виграла всі три матчі. Тоді вона взяла в облогу непримиренну Австралію, але програла німцям.

Канада проти Словенії

Прогноз підсумків гри

Дончіч молодець, але проти канадської банди з НБА хлопцеві нічого ловити. Звичайно, він покаже чудову особисту статистику, але матч не триватиме. Північноамериканці дуже впевнено виконають свою роботу, принісши супернику як мінімум три атаки під сирену. Фора 1(-9) Ставки на 1xbet множаться на 1,9. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0