Італія проти США. Прогноз на чвертьфінальний матч ЧС-23

5 вересня стартує чвертьфінальна зустріч чемпіонату планети з баскетболу, в якій з'ясовуватимуть відносини збірні Італії та США. Бій відбудеться на арені Mall of Asia в Пасаї.

Наші експертні прогнози та аналіз Італії проти США

Італія

Команда завершила попередній етап турніру на другому місці у своєму квартеті, де попереду пропустила Домініканську Республіку. Далі в груповому раунді італійці зламали сербів і пуерторіканців. Після цього вони пробилися в плей-офф з першої позиції. Безумовно, Італії не пощастило з суперником у чвертьфіналі, але треба старатися. Збірна на турнірі намагається грати від щільного захисту. Не завжди це виходить, але її стиль видно.

США

Американці привезли на турнір збірну, яка складається з гравців НБА, що дуже логічно. Склад дуже бойовий, і команда цілком очікувано без поразок пройшла попередній раунд ЧС-23, де взагалі не знала проблем. Далі на груповому етапі баскетболісти США зламали чорногорців і поступилися литовцям. Цю поразку можна вважати головною сенсацією змагань. Американці завершили свою групу на другій позиції, випустивши вперед прибалтійців.

Італія проти США

Прогноз підсумків гри

Американці є явними фаворитами матчу. Нещодавно вони отримали справжнього баскетбольного ляпаса. Зараз вони по-спортивному злі та максимально мотивовані. Крім того, ви не можете помилитися. У боротьбі з італійцями варто очікувати в'язкого баскетболу та відносно невеликого загального рахунку. Команди будуть зводити атаки до максимально точних ударів, уникаючи ризиків. 1xbet оцінює загальну суму нижче (177,5) у 1,9. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0