Литва проти Сербії. Прогноз і ставка на матч чемпіонату світу

5 вересня баскетбольні збірні Литви та Сербії зустрінуться в очній боротьбі в чвертьфіналі 23-го Чемпіонату світу з баскетболу. Його прийматиме паркет критого спортивного комплексу «Молл оф Азія Арена» в місті Пасай.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Литва проти Сербії

Литва

Команда вже влаштувала сенсацію на ЧС-23. Третього вересня вони переграли самих американців і, діючи у своїй улюбленій манері, націлені на очки. Литовці завдяки цьому успіху здобули перемогу в групі J. Відзначимо, що в активі збірної п'ять перемог на ЧС-23 у п'яти зустрічах. Тепер їх, мабуть, можна вважати претендентами на медалі. Прибалти мають добре підготовлені ринги на турнірі. Від них знову можна очікувати результативного баскетболу в найближчій зустрічі.

Сербія

Команда виграла попередній етап ЧС-23, здобувши три перемоги в трьох зустрічах. Тоді він програв італійцям у груповому раунді і зламав там Домінікану. Таким був шлях сербів у плей-офф турніру. Команда гідна нокаутів, і з цим ніхто не сперечається. Відзначимо, що у всіх своїх перемогах на турнірі серби демонстрували дуже результативний баскетбол. Є підстави припускати, що вони знову покажуть щось подібне з литовцями, тим більше, що суперник швидше за все прийме такий виклик.

Литва проти Сербії

Прогноз підсумків гри

Команди хороші. Вони не дарма потрапили в плей-офф. Теоретично зараз литовці є фаворитами, оскільки вони засмучують самих американців, хоча тут можна сказати, що та перемога – це радше проблема США, ніж заслуга Прибалтики. Хоча серби в турнірі зовсім не прості. Як би там не було, у майбутній битві має вийти відносно результативний баскетбол. Ви можете прийняти загальну суму (167,5) за 1,9. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0