Австралія проти Німеччини. Матч другого туру чемпіонату світу з баскетболу

Австралія та Німеччина зустрінуться 27 серпня у другому турі групового етапу Чемпіонату світу з футболу. Його прийматиме паркет стадіону «Окінава Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австралія проти Німеччини

Австралія

Збірна Австралії посідає третє місце у світовому рейтингу ФІБА. Вона заявила на турнір одразу десятьох баскетболістів, які представляють клуби НБА. Австралійців не варто недооцінювати. Вони небезпечні та надзвичайно вправні.

Команда потрапила на Чемпіонат світу, перемігши у своїй групі у відбірковому турнірі. Тоді вона провела п'ять контрольних боїв у рамках підготовки до чемпіонства планети. Тут у неї чотири перемоги (97:41 проти Венесуели, 88:67 проти Південного Судану та 78:74 проти Франції, 86:81 проти Грузії) і, відповідно, одна поразка (86:90 проти Бразилії). Австралія – претендент на медалі ЧС-23.

Німеччина

Німці перемогли у своїй відбірковій групі і спокійно вийшли на ЧС-23. Потім команда взяла участь у DBB Super Bowl, де у фіналі поступилася канадцям в овертаймі. Після цього німецькі баскетболісти провели два товариських матчі, готуючись до майбутнього чемпіонату світу. Тут вони здобули перемогу над Грецією (84:71) і поразку від США (91:99).

У рейтингу ФІБА команда зараз розташувалася на 11-му місці і такий розклад можна назвати цілком гідним. Заявка збірної на турнір говорить про наміри німців пошуміти тут. Головною зіркою команди на майбутніх змаганнях стане Шредер з Лейкерс. Також відзначимо, що Фойгтман, який не так давно захищав кольори столичного ЦСКА, приїхав на турнір з Німеччини.

Австралія проти Німеччини

Історія протистояння

У команд чотири загальні матчі. Перший з них відбувся у 2010 році на Чемпіонаті світу. Австралійці перемогли в ньому з рахунком 78:43. Далі команди перетнулися на Континентальному кубку Станковича в 2013 році. Тут знову досягла успіху збірна Австралії (79:64). У 2019 році німці добилися позитивного результату в парі в товариському матчі (74:64). Останнє суперництво між збірними відбулося у 2021 році на Олімпіаді. Тут удача була на боці австралійців (89:76).

Прогноз підсумків гри

Австралійці візьмуть матч на класі (Win 1), взявши справу в свої руки з самого початку і прогнозовано взявши першу половину бою. Німці дадуть відсіч, але не зможуть зупинити суперника. Номінальні господарі все одно заб'ють, враховуючи хороший склад. Інтриги в підсумку тут теж не передбачається. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0