Литва проти Чорногорії. Матч групового етапу чемпіонату світу з футболу

Литва та Чорногорія зіграють матч 29 серпня в рамках останнього раунду відбіркового етапу ЧС-23. Він відбудеться на території Mall of Asia Arena (Пасай).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Литва проти Чорногорії

Литва

В офіційному рейтингу ФІБА збірна перед початком 23 чемпіонату світу займала восьме місце, і це дуже гідний результат. Загалом, треба сказати, що литовці завжди чудово грали в баскетбол, нічого в цьому плані не змінилося і зараз.

У першому турі нинішніх змагань прибалти грали з Єгиптом. Вони виграли матч з розгромним рахунком 93:67, взявши три чверті матчу. Кращим у цій грі був Валанчюнас. Він зробив дабл-дабл з 15 очок і десяти підбирань. Нормантас відправив у кільце суперника 18 очок. Бензіус - десять. В принципі, литовці визначилися з лідерами на паркеті через відсутність на турнірі своєї головної зірки (Сабоніса). Далі у команди 27 серпня зустріч з Мексикою. Там з імовірністю, близькою до 100%, проблем не буде.

Мабуть, команда є головним претендентом на перемогу в групі. Важливий матч проти чорногорців. Це прямий конкурент. Треба виходити на плей-офф у піднесеному настрої.

Чорногорія

У ТОПі ФІБА команда займає 18 місце. Середній результат, але команда прибула на чемпіонат світу, а значить, заслуговує. Команда стартувала на 23 чемпіонаті світу з перемоги над Мексикою. Це було дуже красиво і ефектно (91:71).

У цьому матчі Вуцевіч зробив дабл-дабл (27 очок і десять підбирань). Перрі віддав супернику 16 очок, Іванович - 14. Далі у чорногорців 27 серпня матч з єгиптянами, а потім Литва.

Зараз шанси команди на вихід у наступний раунд виглядають цілком реальними, але наперед радіти не варто. Тут треба загинати лінію і далі. З групи потрібно вийти красиво і без поразок. Першим справжнім випробуванням на ЧС-23 стала зустріч з литовцями, оскільки Єгипет, при всій повазі до нього, не здатний завдати клопоту збірній.

Литва проти Чорногорії

Історія протистояння

У 2013 році команди зустрічалися на Євробаскеті. Матч затягнувся в овертайм (63:63), де сильнішими виявилися литовці (77:70). У 2022 році команди провели ще два поєдинки в рамках кваліфікації нинішнього чемпіонату світу. У цих боях в обох випадках удача була на боці прибалтів (90:73 і 65:56).

Прогноз підсумків гри

Обидві команди підуть на матч з думками про перемогу, але в даному випадку все вирішить клас, і литовці впевнено переможуть, але без поразки - фора 2 (-6,5). Чорногорці намагатимуться працювати від щільного захисту, щоб збити з пантелику суперника, який любить набирати очки, така тактика не дасть бажаного результату, а лише зробить загальний рахунок бою відносно незначним. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0