Іспанія проти Канади. Ми робимо ставку на продуктивність

В одному з матчів групового етапу ЧС-23 з баскетболу Іспанія третього вересня зіграє з Канадою. Зустріч пройде під куполом спортивного комплексу Indonesia Arena в місті Джакарта.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Канади

Іспанія

Команда має статус чинного чемпіона світу. На 23 ЧС від неї очікують багато чого. Поки що іспанці справляються з покладеними на них надіями. Збірна пройшла попередній етап без поразок. Тут у неї перемоги над: Кот-д'Івуаром (94:64), Бразилією (96:78) та Іраном (85:65). Поки що все ідеально. Потім іспанці зіграють першого вересня з латвійцями. У цьому матчі потрібно перемагати, щоб мати підготовку, тому що з нинішніми канадцями жарти дуже погані. У будь-якому випадку з ними команда також буде грати строго на позитивний результат.

Канада

Збірна привезла на турнір дуже сильну команду. Цей факт знайшов своє відображення в результатах попереднього етапу Кубка світу-23. Тут у канадців не виникло проблем. Вони виграли групу з рахунком 3/0 (95:65 з Францією, 128:73 з Ліваном і 101:75 з Латвією). Команда сильна і любить набирати очки. Першого вересня на баскетбольному майданчику північноамериканці зустрінуться з Бразилією. У цьому бою труднощів не передбачається.

Іспанія проти Канади

Прогноз підсумків гри

Канада хороша, хоча іспанці теж непогані. Очікується, що кожна сторона гратиме на перемогу. Нас чекає дуже результативний баскетбол і, відповідно, великий рахунок на табло в кінці бою. Ставки на тотал овер (180,5) на 1xbet множаться на 1,89. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0