США проти Німеччини. Прогноз на півфінальний матч ЧС-23

8 вересня розпочнеться зустріч у півфіналі 23-го чемпіонату світу між збірними США та Німеччини. Гра відбудеться на паркеті спортивного комплексу «Молл оф Азія Арена» (Пасай).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу США проти Німеччини

США

Збірна пройшла попередній етап без інтриги, здобувши там три перемоги з трьох матчів. Тоді в груповому раунді були обіграні чорногорці. Після цього американці сильно розслабилися і програли литовцям. У підсумку вони вийшли з другого місця в чвертьфінал, де обіграли італійців. Баскетболісти США зробили правильні висновки і зламали суперника з перевагою в 37 очок. Тепер від «зірково-смугастих» не варто очікувати розхлябаності у півфіналі. Вони горять, і їм потрібні найвищі медалі.

Німеччина

Команда розвивається правильно, але мало хто очікував, що вона вистрілить саме на цьому чемпіонаті планети. Так чи інакше, але німці вийшли в півфінал турніру, де провели вже шість зустрічей і при цьому не програли. Вони не є фаворитами боротьби з американцями, але все одно претендують на медалі. Німці точно віддадуть усі сили у півфіналі. Вони будуть боротися тут до останньої секунди.

США проти Німеччини

Прогноз підсумків гри

Американці – фаворити всього турніру, і в цьому плані нічого не змінилося, навіть коли вони програли литовцям. На їхньому боці клас, а з козирів суперника, мабуть, можна виділити лише впевненість у собі. Плюс сюди додаємо додатковий день відпочинку для США перед півфіналом щодо німців, і ситуація з переможцем стає гранично зрозумілою. Як би там не було, матч буде цікавим і результативним. Німці переб'ють американців в атакуючому баскетболі. Тотал (183,5) варто прийняти за 2,35. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0