США проти Канади. Матч за третє місце

10 вересня збірні США та Канади зустрінуться у втішному фіналі ЧС-2023 з баскетболу. Гру прийме Mall of Asia Arena (Пасай).

Наші експертні прогнози та аналіз США проти Канади

США

Команда США не представила свій найкращий склад на турнір, але все одно на папері вона була номером один на 23 Чемпіонаті світу. До зустрічі з литовцями все було добре. Прибалти довели всьому світу, що цих американців можна обіграти в баскетболі. Це було на груповій стадії. Потім розпочався плей-офф і, здавалося, баскетболісти США мали підвести підсумки, але, на жаль. У півфіналі їх обіграли працьовиті німці. Зараз зірково-смугастим потрібні як мінімум бронзові медалі, а то їх можуть не зрозуміти на батьківщині.

Канада

Команда привезла на турнір відмінний склад, плюс він вийшов дуже жвавим. Канадські баскетболісти грали з блискучими очима. Часом здавалося, що тут можна взяти золоті медалі, але спочатку команда програла в груповому раунді не найсильнішим бразильцям, і це стало тривожним дзвіночком. Тоді серби знищили його в півфіналі. Що ж, бронза для канадців теж буде чудовим результатом, але її ще треба здобути.

США проти Канади

Прогноз підсумків гри

На нас чекає непередбачувана битва. Це класика НБА. Обидві команди гратимуть так, як їм подобається грати, тобто без захисту, з неймовірним акцентом на атаку. Переможе той, у кого все вийде, але рахунок у цій грі повинен бути дуже високим. Ставимо в 1xbet на тотал овер (194,5) за 2,35. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0