Німеччина проти Сербії. Прогноз на фінал чемпіонату світу

23-й чемпіонат світу з баскетболу завершиться 10 вересня матчем між Німеччиною та Сербією. У цьому матчі визначиться переможець турніру. Гра відбудеться на арені Mall of Asia у філіппінському місті Пасай.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Німеччина проти Сербії

Німеччина

Країна розвивається у всіх напрямках, це стосується і спорту в цілому, і баскетболу зокрема, але такої спритності від збірної на 23 ЧС ніхто не очікував. Німці у відмінному стилі вийшли у фінал і при цьому в 1/2 обіграли головного фаворита змагань збірну США.

Чи є Німеччина зараз головним претендентом на золоту медаль? Можливо, цього року фінал буде дуже рівним і вкрай непередбачуваним. Єдине, про що зараз можна з упевненістю говорити, це те, що збірна нав'яже супернику найрезультативніший баскетбол.

Сербія

Колектив хороший, в ньому багато яскравих лідерів. Нікола Йокіч — особливий гравець, який зараз є найкращим у світі. Коли стало відомо, що він не приїде на 23-й ЧС, багато хто кинувся списувати сербів, але марно.

Команда дуже спокійно пройшла весь шлях до фіналу турніру. У півфіналі були знищені канадці, які своєю грою натякали, що не проти націлитися на золото змагань. Серби нікого не бояться і працюють суворо на свій розсуд. Вони люблять грати в агресивний атакуючий баскетбол.

Німеччина проти Сербії

Прогноз підсумків гри

Фаворита в матчі немає. Це найнепередбачуваніший бій, але тут точно чекає великий рахунок і море красивих м'ячів. Обидві команди люблять працювати в такому стилі, що вже неодноразово доводили під час турніру. Вам потрібно взяти тотал (175,5) для 1,9 Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0