MBA проти Фенербахче. Прогноз на чвертьфінальний матч Суперкубка Єдиної Ліги ВТБ

МБА та Фенербахче 21 вересня відкриють Суперкубок Єдиної Ліги ВТБ 2023 очним матчем. Гра відбудеться на баскетбольному майданчику спорткомплексу ВТБ Арена в столиці Росії.

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Фенербахче

MBA

Минулого сезону команда вийшла на новий рівень. Почала виступати в Єдиній лізі ВТБ, і там не прогадала. Хлопці з MBA вийшли в плей-офф, це дуже круто. Далі там не склалося, але це досвід, і на порозі новий сезон турніру, де можна буде працювати над покращенням результатів. Тепер нам потрібно набрати форму.

Нещодавно завершилася ще одна передсезонка - Кубок Кондрашина і Бєлова. МБА там нічого не показала (поразки від «Зеніту» (66:81) і «Автодору» 64:70). Це ще слабко. Особливо дратує нарахування очок.

Фенербахче

Минулого сезону команда дійшла до півфіналу національного чемпіонату та чвертьфіналу Євроліги. Це його рівень сьогодні. Це не означає, що ці результати надто високі, але слабкими їх назвати теж важко.

Влітку баскетболісти «Фенербахче» провели чотири товариські матчі. Спочатку вони перемогли своїх співвітчизників з Капаклі Спор Текірдаг (84:81). Потім був зламаний пітерський "Зеніт" (75:60). Потім команда поступилася «Маккабі» (78:82). Потім була перемога в бою з Панатінаїкосом (79:66). У турків великий порядок.

MBA проти Фенербахче

Прогноз підсумків гри

MBA - це класна та весела команда. У неї є майже все, але поки команді бракує досвіду. Вона точно не зможе провести міжнародний матч проти сильного суперника. Турки дуже впевнено виграють матч. Типова перемога в класі без інтриги. За гандикап 2 (-15) в 1xbet дають 2,01. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0