Руна проти Автодору. Дебют московської команди в Єдиній Лізі ВТБ

1 жовтня «Руна» зіграє з «Автодором» у регулярному чемпіонаті Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Це стартовий матч для команд у сезоні. У цьому матчі Руна дебютує на турнірі. Гра відбудеться на паркеті спорткомплексу "Динамо" в Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз на тему «Руна» проти «Автодору».

«Руна»

Минулого сезону команда «Руна» дійшла до фіналу Суперліги, де без жодних шансів поступилася «Уралмашу» (0:3). Влітку Руна провів чотири товариські матчі. Спочатку тут перемогла «Тофаш» (78:74), потім поступилася «Бешикташу» (91:94), потім перемогла «Дарюшафаку» (98:96), потім була осічка з «Локомотивом» (69:86). Нормальні результати для передсезонки.

Як би там не було, для Єдиної Ліги ВТБ Руна - загадка. Влітку команда була активна на трансферному ринку. Тепер у москвичів новий головний тренер. Ним став турок Ертугрул Ердоган, який раніше очолював Slask (Польща). Якщо говорити про підписання гравців, то в «Руну» перейшли: Походяєв з ПАРМИ, Іванович з «Црвени Звезди», Хілл з «Жирони», Тюс з «АСВЕЛ», Раданов з «Перістері» і Янг з G-League Ignite.

Автодор

У сезоні 2022/23 саратовці вийшли в плей-офф Єдиної ліги ВТБ через стадію невдах. У чвертьфіналі зустрілися з ЦСКА, якому поступилися в серії за три матчі (0:3). Це хороший результат? Можливо, так. Цього року ми повинні виступити не гірше.

Під час канікул «Автодор» зіграв три контрольні бої. Спочатку він поступився УНІКСу (63:88). Потім перемогли МБА (70:64) і «Уралмаш» (80:76). Це теж цілком пристойні результати для набору форми влітку.

У міжсезоння команду покинули вісім баскетболістів і головний тренер. Чекаємо на сильно оновлений стиль Автодору. Зараз його очолює Міленко Богічевіч, який приїхав з Монако. Також були підписані сім баскетболістів: Віньялес (Легія), Хаммондс (Геттінген), Торнвелл (Бурсаспор), Мавра (Спліт), Беслах (Войводина), Халдєєв (Зеніт-2) і Пушица (Шленськ).

Руна проти Автодору

Історія протистояння

Історія пишеться прямо на наших очах. Раніше команди ніколи не зустрічалися. 1 жовтня 2023 року команди зіграють перший загальний матч. Він пройде в Москві (спортивний комплекс «Динамо»). Матч-відповідь у рамках першого етапу Єдиної ліги ВТБ запланований на 3 грудня 2023 року. Він відбудеться в Саратові (DS Crystal Arena).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом матчу букмекери вважають Руну. 1xbet платить 1,6 за її успіх. Коефіцієнт на перемогу «Автодору» — 2,35. Ставки на тотал менше ніж (160,5) множаться на 1,9. За пробиття цієї стелі балів дається 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-1,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,67 рази. Ціна фори 2 (-1,5) становить 2,45. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Влітку обидві команди змінили тренерів. Тепер вони зобов'язані придбати новий стиль, який буде вибудовуватися в ході сезону. Зараз важко вгадати, хто сильніший у парі. За таких умов можна з упевненістю сказати, що баскетболісти працюватимуть над нападом, завойовуючи місце в основному складі та показуючи свою майстерність новому тренеру. Розумно робити ставку на тотал овер (160,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0