Зеніт - Уралмаш. Дебют команди з Єкатеринбурга в Єдиній Лізі ВТБ

2 жовтня «Зеніт» і «Уралмаш» розпочнуть спільний матч у новому сезоні Єдиної баскетбольної ліги ВТБ. Зустріч відбудеться в Санкт-Петербурзі. Його прийматиме спорткомплекс «Сибур Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Уралмаш».

Зеніт

У сезоні 2022/23 команда мала на меті стати чемпіоном Єдиної ліги ВТБ, але плани розвалилися на півдорозі. УНІКС виявився кращим. Потім петербуржці боролися з ЦСКА за бронзові медалі, але суперник знову був непереможний. У підсумку «синьо-біло-блакитні» залишилися ні з чим. Це удар по самолюбству. У новому чемпіонаті потрібно працювати над покращенням своїх досягнень.

Нещодавно «Зеніт» став володарем Суперкубка Єдиної Ліги ВТБ-2023. Тут на шляху до трофею він по черзі переграв: «Бешикташ» (72:69), «Парі» (86:61) і «Локомотив-Кубань» (85:83). У мене перший титул після канікул, і я набув впевненості в собі.

Влітку пітерці струснули склад. Пішло семеро гравців (серед них Кулагін, Фрідзон, Хомеслі та Хамм). На їхнє місце взяли п'ятьох баскетболістів. Серед новачків варто виділити: Жбанова, Хантера (обидва УНІКС), Куріча (Барселона) і Дублевича (Валенсія). Звичайно, лава команди стала коротшою, але склад став кращим.

Якщо говорити про стартову п'ятірку «Зеніта» на найближчу зустріч, то напрошується така комбінація: Жбанов, Зубков, Курич, Фрейзер і Хантер. У такому складі команда грала на Суперкубку Єдиної Ліги ВТБ, схоже, що все це робилося для основного сезону, а не для розваги.

Уралмаш

Останню Суперлігу команда виграла у відмінному стилі. Вона заслужила своє місце в Єдиній Лізі ВТБ, але далеко не факт, що команда з Єкатеринбурга готова потужно пробитися в новий для себе дивізіон. Певною мірою "Уралмаш" - темна конячка конкурентів.

Під час канікул «Урал» провів чотири товариські матчі. Спочатку вони розгромили кубанський "Локомотив" (75:74), потім поступилися турецькому "Самсунспору" (75:87), потім зламали "Єнісей" (77:65), а потім була осічка з "Автодором" 76:80. Непогано і знову загадково, якщо спробувати зрозуміти рівень «Уралмашу» на реальних прикладах.

Під час відпустки команду покинули п'ятеро баскетболістів, замість них тепер кольори клубу захищатимуть шестеро нових. Серед них немає великих визнаних зірок, але не виключено, що «Уралмаш» взяв алмази, з яких буде робити алмази.

Зеніт - Уралмаш

Історія протистояння

У своїй історії команди перетиналися двічі. Це сталося у 2023 році в рамках чвертьфіналу Кубка Росії минулого сезону. У січні «Уралмаш» програв вдома з рахунком 64:73. У лютому «Зеніт» був кращим у Санкт-Петербурзі (89:82).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів у матчі немає інтриги. За Win 1 вони платять лише 1,07. Ставки на P2 в букмекерській конторі 1xbet множаться на 8,5. Коефіцієнт на загальну суму (163,5) становить 1,9. За порушення цієї межі також нараховуються бали 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-19,5), то можна збільшити свої гроші в 2,17 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ніякої інтриги немає. Пітерці розірвуть суперника, принісши йому 20 і більше очок на фінальній сирені. Важко уявити, що покаже Уралмаш. Чи зможе він впоратися зі своєю тривогою або почне нервувати і забуде, як грати в баскетбол? Повні таємниці. Беремо фору 1 (-19,5) за 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0