Локомотив-Кубань – ПАРМА. Непередбачуваний бій?

У рамках регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ 2023/24 «Локомотив-Кубань» 5 жовтня прийме «ПАРМУ». Він пройде під куполом арени Баскет Холл у Краснодарі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – «ПАРМА».

Локомотив-Кубань

Офіційний старт сезону вийшов розмитим. У своєму першому матчі Єдиної ліги ВТБ «залізничники» на виїзді крупно поступилися УНІКСу (73:91), але біди не віщувало. У Суперкубку Єдиної ліги ВТБ-2023, який завершився днями, «Локо» у відмінному стилі дійшов до фіналу і виглядав там чудово, хоча й поступився «Зеніту».

У матчі з Казанню команда ніби замінилася. Краснодарці розпочали цей бій у такому складі: Ємченко, Морган, Білий, Узинський, Щербеньов. Не можна сказати, що південці провалили матч, але зіграли вони посередньо. Єдиним, кого можна похвалити тут, є Окаро Вайт, який набрав 18 очок і додав п'ять підбирань. Решта виглядали мляво. Баскетболісти суперника чудово підключилися до гри з лави запасних. У «Локо» цього не було.

Таке відчуття, що «локомотиви» проспали старт офіційних ігор. Безсумнівно, у них чудовий склад, в якому є майстри вищої категорії, але саме в матчі з УНІКСом вони були не готові. Не факт, що вони відновляться до п'ятого жовтня, хоча все може бути.

ПАРМА

У новий сезон Єдиної ліги ВТБ команда включена тільки в матчі проти «Локо», яке вже встигло зігрітися з казанцями, хоч і не дуже вдало, але в будь-якому випадку це був офіційний матч.

Який зараз стан ПАРМА? У серпні та вересні команда провела п'ять товариських матчів. У них вона двічі програла ЦСКА, по одному разу УНІКСу та Самарі та перемогла Уралмаш. На свята все це нормально, але всі люблять перемагати, а значить, є підстави припускати, що пермська команда зараз не в ідеальній формі.

Під час літньої перерви клуб випустив одразу десятьох баскетболістів. За цей же період він підписав шість нових гравців. Цікавим є прихід до команди Станіслава Ільницького з УНІКСу. Крім того, цікаво подивитися, що покаже Бі Джей Джонсон. Його взяли в іспанського Бетіса. У минулому чемпіонаті Іспанії хлопець провів 31 матч, проводячи на паркеті в середньому 25+ хвилин у кожному з них. Схоже, це новий гравець для основи «ПАРМИ», як і згаданий вище Ільницький.

Локомотив-Кубань – ПАРМА

Історія протистояння

Вісім екстремальних боїв команд пішли на користь «залізничників». Сюди також входять чотири матчі між командами минулого сезону Єдиної Ліги ВТБ (пара з першого етапу і два з раунду переможців). Востаннє ПАРМА була сильнішою за Локомотив наприкінці 2020 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фіналіст минулого сезону Єдиної ліги ВТБ є фаворитом для букмекерів. На перемогу «залізничників» дають лише 1,16. Ставки на успіх Пермі в 1xbet множаться на 5,25. Коефіцієнт на тотал овер (167,5) – 1,8. За подолання цієї планки продуктивності вони платять 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Локо ще розминається. Схоже, ПАРМА не зможе відразу запалити на виїзді. Ми очікуємо боротьби, боротьби, ще боротьби та порівняно мало очок у матчі. Тут ви можете прийняти загальну суму (167,5) за 1,8.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0