Анадолу Ефес - Реал Мадрид. Матч між діючими та колишніми чемпіонами Євроліги

Матч між клубами "Анадолу Ефес" і "Реал", який відбудеться 12 жовтня, відкриє програму другого туру баскетбольної Євроліги-2023/24. Зустріч відбудеться на паркеті стамбульської арени Sinan Erdem House.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Анадолу Ефес" проти "Реала".

Анадолу Ефес

У позаминулій Євролізі команда стала чемпіоном. У сезоні 2022/23 посіла 11 місце в регулярному чемпіонаті і не потрапила в плей-оф. Повний провал. Так, при цьому вона виграла чемпіонат Туреччини, але це слабка втіха. Зміни назріли.

У новому чемпіонаті країни «Ефес» одразу вийшов на перше місце (2/0). У Євролізі-2023/24 йому не вдалося так само сильно стартувати. У своїй першій грі тут він програв «Барселоні» на виїзді з розгромним рахунком 74:91. У цій грі Ларкін зробив дабл-дабл з 16 очок і 12 передач. Брайант і Джонс накинули по десять очок у ворота суперника, а решта були менш вражаючими.

Влітку склад Анадолу Ефес скорегувався. Мічіч залишив команду, і багато хто був здивований цим. Хлопець справді майстер своєї справи. Крім нього, клуб покинули Данстон, М'Байє, Сінглтон, Балбей, Тунсер, Арна Халтані та Ефеоглу. Були підписані: Томпсон, Джонс, Оздеміроглу, Вілліс, Османі, Холлатс, Їлмаз і Їлдізлі. Efes створює нову команду, і не факт, що це швидкий процес.

Реал Мадрид

Минулий сезон був дуже крутим. Команда стала переможцем Євроліги. Плюс дійшла до фіналу національного чемпіонату та виграла Суперкубок. У новому ігровому році ми повинні виступити не гірше.

В АКБ 2023/24 команда впевнено займає перше місце з балансом 4/0. У Євролізі він взяв стартовий матч проти Басконії на виїзді з рахунком 79:77. У цьому матчі Ябуселе набрав 18 очок і зробив вісім підбирань. Юл набрав 15 очок в атаці. У Муси 13 очок вперед і вісім голів на табло. Пуаре — 10/7. Хезонья та Косер набрали по сім очок у матчі. Кампаццо має п'ять результативних передач.

Команда Реала дуже досвідчена і дуже стара; Команду давно критикують за друге очко, але ця особливість мадридців не бентежить. Якщо говорити про літні зміни в складі, то слід відзначити відхід з команди Вільямса-Госса, Ханга, Рендольфа і Корнелі. Плюс були підписання. Кампаццо прийшов із «Црвени Звезди», який раніше виступав за «Реал». Цього разу аргентинець отримав контракт на чотири роки.

Анадолу Ефес - Реал Мадрид

Історія протистояння

Команди мають довгу та напружену історію суперництва. Десять їхніх останніх боїв відбулися з квітня 2021 року по березень цього року. У цих боях перемога була 6:4 на користь турків.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать явного фаворита в цьому матчі. За Перемогу 2 дають 1,95. Ставка на Перемогу 1 множиться на 1,85. Коефіцієнти на Total Under (164,5) становлять 1,95. За подолання цієї планки очок вони платять 1,85. Якщо взяти гандикап 1 (-1,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,95 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Матч обіцяє бути дуже цікавим і максимально рівним. Важко сказати, чим це може закінчитися. Інтрига в матчі має зберігатися до фінальної сирени. Обидві команди мають найкращих гравців. Їм потрібно активізуватися і показати свої навички якнайкраще. У цьому випадку ви можете придивитися до Total Over (164,5) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0