Олімпіакос проти Барселони. Матч команд з ТОП-4 минулої Євроліги

У другому турі нового сезону баскетбольної Євроліги зустрінуться «Олімпіакос» і «Барселона». Матч відбудеться 13 жовтня на паркеті «Арени дружби і миру» в місті Пірей.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Олімпіакос» – «Барселона».

Олімпіакос

Сезон 2022/23 був дуже крутим. Баскетболістки «Олі» виграли регулярний сезон Євроліги, а потім дійшли до фіналу, де поступилися «Реалу» з різницею в одне очко. Тоді ж команда стала чемпіоном країни.

Вона виграла Суперкубок у вересні. Далі «Олімпіакос» стартував у новій Євролізі з перемоги над «Панатінаїкосом» у овертаймі (88:78 після 74:74). У тій грі Пітерс зробив дабл-дабл у 18 очок і десять підбирань. Стільки ж у Волкапа в атаці плюс п'ять передач. У суперника Вільямс-Госс набрав 16 очок. Мілутінов набрав 15 очок в атаці і доповнив їх сімома голами на табло. У Канаана 14 очок.

Під час свят греки оновили свій склад. Були підписані: Мілутінов, Сікма, Вільямс-Госс і Тануліс. Команду покинули Везенков, Слукас, Боломбой і Блек. Варто визнати, що зміни досить значні. «Олі» міг багато чого змінити за літо в плані свого баскетболу.

Барселона

Команда Барселони вийшла до півфіналу Євроліги 2022/23. Там вона програла «Реалу», а потім не змогла зупинити «Монако» в боротьбі за бронзові медалі. Виходить, що попри дуже хорошу гру, «синьо-гранатові» залишилися ні з чим у турнірі. У вересні "Барса" не змогла обіграти "Реал" у боротьбі за Суперкубок Іспанії.

Новий сезон Євроліги команда розпочала з впевненої домашньої перемоги над турецьким Ефесом з рахунком 91:74. У тому бою «Барса» зіграла добре: Ернангомес (18 очок), Веселі (16 очок в атаці і сім підбирань), Лапровіттола (13 очок вперед і вісім передач) і Паркер, який набрав у суперника десять очок. Барселона також добре стартувала в чемпіонаті Іспанії. Тут вона підходить до п’ятого раунду з балансом 3/1. Каталонці зазнали поразки від "Реала".

Влітку команда трохи попрацювала над своїм складом. Прийшли: Паркер, Ернангомес, Парра і Брізуела. Команду залишили: Міротік, Хіггінс, Санлі, Курік і Тобі. Список змін не надто довгий, але тут потрібно розуміти його статус. Перестановка в складі торкнулася стартової п'ятірки. Цього сезону можна очікувати дещо зміненого баскетболу від «блаугранас».

Олімпіакос проти Барселони

Історія протистояння

Команди дуже добре знають одна одну і відносно часто перетинаються в Євролізі. Десять їхніх останніх боїв відбулися з зими 2018 року по березень цього року. У цих поєдинках спостерігається повна рівність сил (по п'ять позитивних результатів для кожної зі сторін).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери платять за перемогу господарів 1,72. Успіх гостей коштує 2,12. Коефіцієнт на загальну суму менше (154,5) становить 1,95. Подолання цього бар’єру продуктивності коштує 1,85. Ставка на гандикап 1 (-2,5) множиться на 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

За літо команди помітно змінили склади. Цілком можливо, що вони ще сирі. З цієї причини матч частково непередбачуваний. З першої гри команд у Євролізі можна зробити висновок, що вони вміють захищатися. У їхній битві віч-на-віч доцільно прийняти загальну суму менше (154,5) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0