Зеніт проти MBA. Матч "Санкт-Петербург" - "Москва" в рамках Єдиної ліги ВТБ

17 жовтня пітерський «Зеніт» прийматиме столичний IBA в рамках регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2023/24. Матч відбудеться на паркеті спорткомплексу "Сибур Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Zenit проти MBA

Зеніт

У минулому сезоні команда залишилася без медалей Єдиної ліги ВТБ, посівши четверте місце. У новому скликанні турніру петербуржці зобов'язані покращити свої результати. У першій грі тут «Зеніт» вдома програв «Уралмашу» (70:75), потім переміг на виїзді «Самару» (84:76), потім була осічка на своїй території з ЦСКА (76:80), в останньому матчі в змагання «синьо-білих» - «сині» перемогли «Астану» в Казахстані (78:69).

Поки що петербуржці не надто вражають. Часом вони показують результат, але їхній баскетбол далекий від стандартного. приписують початку сезону, але всі в однакових умовах. У будь-якому випадку "Зеніт" знає, що робить, і набере обертів, коли це буде потрібно. Принаймні хочеться в це вірити. При всій

повазі суперника в наступному бою можна зламати класом і досвідом.Є підстави вважати,що тут "синьо-біло-сині" знову не працюватимуть на максимумі.Вмикатимуть швидкість лише за потреби.Там Тут не треба рвати і кидатися, треба спокійно працювати, здобути перемогу, а потім далі плавно набирати форму

МБА

У минулому сезоні москвичі дебютували в Єдиній лізі ВТБ і зуміли вийти в плей-офф. У новому турнірі команда провела вже чотири матчі. Спочатку програв ЦСКА в столичному дербі (72:76), потім «Автодор» розгромив Саратов (87:73), потім була осічка з «Локомотивом» у Краснодарі (71:79). В останній битві на змаганнях хлопці з МВА поступилися вдома «Самарі» (65:77).

Поки що москвичі виглядають трохи складно. Особливо це помітно в їхніх діях в нападі. Очки набираються мляво. Швидше за все, ці муки продовжаться і в протистоянні з «Зенітом». Зараз складається відчуття, що минулорічний «вау-ефект» від зухвалого новачка Ліги ВТБ просто зійшов нанівець. Крім того, за літо в команді відбулися значні зміни. Цей момент теж може серйозно вплинути на те, що відбувається.

Зеніт проти MBA

Історія протистояння

Команди зустрічалися між собою минулого календарного року. На сьогоднішній день у них вже 11 спільних боїв. У них – 9:2 за позитивних результатів на користь петербуржців. Один із двох успіхів москвичів тут стався в овертаймі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Зеніт є фаворитом протистояння, вважають букмекери. За перемогу петербуржців платять всього 1,14. Ставки на успіх гостей множаться на 5,75. Ціна загального під(154,5) дорівнює 1,9. Зробивши ставку на подолання цієї планки очок, ви можете збільшити свій банк у 1,9 рази. Фора 1 (-14,5) становить 2,17. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Команди ще не в формі. У цьому плані вони знаходяться в однакових умовах, але на боці пітерців клас допоможе виграти матч, але сама гра буде не дуже видовищною. Загальний бал буде відносно невеликим. Клуби будуть старатися, але поки у них ще багато недоліків у своїх діях і цей момент відобразиться на підсумкових цифрах. Тут ви можете прийняти загальну суму менше (154,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0