УНІКС – Уралмаш. Матч чинного чемпіона Ліги ВТБ з новачком турніру

19 жовтня казанський УНІКС прийме єкатеринбурзький «Уралмаш». Це матч регулярного чемпіонату Ліги ВТБ 2023/24. Гра відбудеться під куполом арени Baskel Hall.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС проти Уралмашу

УНІКС

Команда виграла Лігу ВТБ минулого скликання. Тепер вона збирається захищати свій титул. Наразі казанці провели лише два матчі в новому турнірі. Тут у них суто перемоги. Спочатку УНІКС переміг на своєму полі фіналіста минулого сезону Єдиної ліги ВТБ «Локомотив» з Краснодара з рахунком 91:73. Тоді баскетболісти з Татарстану без жодної інтриги перемогли білорусів у Мінську (97:49).

Поки що «зелені» – найрезультативніша команда в новому турнірі. Є припущення, що вони спробують підтвердити це звання в матчі з «Уралмашем». Плюс у Казані найкращий відсоток кидів з гри, що теж важливо. При цьому УНІКС залишається найгіршою командою Ліги за виконанням штрафних кидків. Крім того, хлопці з Татарстану є лідерами за результативними передачами, підбираннями та блок-шотами.

Відзначимо, що перші дві гри на турнірі команда зіграла чудово, але жоден з баскетболістів клубу не потрапив до першої п'ятірки. Цей момент потрібно виправити.

Уралмаш

Клуб дебютує в Єдиній Лізі ВТБ. У своїй першій грі тут він зробив сенсацію в Санкт-Петербурзі, розгромивши «Зеніт» з рахунком 75:70. Тоді «Уралмаш» поступився вдома «Руні» (78:85), а потім на своїй території «Автодору» (77:87). В останньому матчі на турнірі баскетболісти з Єкатеринбурга здобули позитивний результат у боротьбі на своїй території проти «Кубань Локо» (84:78).

Початок сезону слід визнати успішним. Головна мета клубу – плей-офф турніру. На даний момент є відчуття, що плани команди цілком можуть здійснитися. У матчі проти «залізничників» за команду дебютував Октавіус Елліс. Він зробив це найкращим чином і увійшов до п'ятірки кращих туру. У цьому бою хлопець набрав 24 очки, зробив вісім підбирань, також віддав дві результативні передачі, зробив стільки ж перехоплень і успішно виконав пару блок-шотів. Дуже класна статистика. Сподіваюся, це був початок нової зірки на турнірі, а не просто яскравий спалах, за яким настала темрява.

Уралмаш займає третє місце в турнірі за підбираннями, перше за асистами і шосте за очками. В принципі поки що все дуже пристойно.

УНІКС – Уралмаш

Історія протистояння

Клуби зустрінуться 19 жовтня. Раніше вони ніколи не перетиналися. Наступна битва команд відбудеться 18 грудня в Єкатеринбурзі. Крім того, команди ще можуть зустрітися в поточному сезоні Ліги ВТБ, але все буде залежати від результатів регулярного сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у чинного чемпіона Єдиної Ліги ВТБ. Перемога УНІКСу коштує всього 1,08. Перемога «Уралмашу» оцінюється в 8. Ставка на тотал менше (160,5) множиться на 1,9. Якщо взяти загальну суму більше (160,5), то можна збільшити свій банк у 1,9 рази. Коефіцієнт на фору 1 (-14,5) становить 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС отримає масу задоволення від матчу. Передбачувано покладатиметься на атаку. При цьому вони не будуть позбавляти суперника простору. У такій грі ви можете очікувати відносно високого загального результату. Букмекери готові заплатити 1,9 за тотал більше (160,5). На цю подію обов'язково варто зробити ставку.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0