MBA проти Runa. Московське дербі в Єдиній Лізі ВТБ

23 жовтня МБА та Руна з’ясують свої баскетбольні стосунки у столичному дербі, яке відбудеться в рамках регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2023/24. Гра відбудеться на стадіоні "Крилатське Арена" в Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Runa

MBA

У минулому сезоні команда дебютувала в Єдиній Лізі ВТБ. Вона виглядала на турнірі дуже солідно і пробилася до плей-офф. У новому сезоні справи у москвичів йдуть набагато гірше. Зараз вони з балансом 1/4 посідають лише 12 місце з 14 можливих.

Москвичі вже програли в змаганнях: ЦСКА на виїзді (72:76), "Локомотив" у Краснодарі (71:79), вдома "Самара" (65:77) і "Зеніт" у Санкт-Петербурзі (74:85). Поки що єдину перемогу в сезоні команда здобула в поєдинку з безрадісним «Автодором», який зараз йде передостаннім у загальному заліку, в Саратові (87:73).

Команда поки мало набирає (менше 74 очок за гру) і має передостаннє місце за показником кидка в турнірі (менше 42%). Баскетболісти МБА є найкращими в Лізі ВТБ за блок-шотами (близько 3,8 за матч) і найбільше фолів (26,4).

Клуб «Руна»

Клуб «Руна» дуже ефектно і результативно увірвався в Єдину Лігу ВТБ. Дебют вдався. Зараз команда займає третє місце в загальному заліку турніру, маючи одну поразку після п'яти зустрічей. Руна вже засмутила успіхи: «Автодор» вдома (87:79), «Уралмаш» в Єкатеринбурзі (85:78), «Самара» в Москві (85:74) і «ПАРМУ» на своїй території (70:64). Єдиної поки що поразки в змаганнях столичним баскетболістам завдала ніжинська команда, граючи на виїзді (82:78).

В середньому за матч на турнірі команда набирає 81 очко. Це другий результат на змаганнях. Крім того, у неї третій найкращий відсоток кидків з гри (більше 49%). Крім того, у хлопців з Руни четвертий показник у поточній Лізі ВТБ за підбираннями та шостий за результативними передачами, але без ложки дьогтю, а це велика кількість втрат, їм не обійтися. Тут москвичі в п'ятірці анти-ТОП.

Відзначимо ентузіазм колективу. У своєму новому чемпіонаті вона нікого не боїться. Підкреслимо, що влітку команда добре попрацювала, оновивши склад. Ззаду Тюсь дуже надійний. Янг здатний впоратися з речами в класі. Іванович і Раданов дуже ефективні в передачах і відривах. Хілл точний з периметра. Морган є класичним четвертим номером сучасного баскетболу. Також відзначимо Савіна і Попова, які могли б стати відкриттям чемпіонату.

MBA проти Runa

Історія протистояння

У російській Суперлізі команди зустрічалися вісім разів. Це було в період з 2020 по 2022 рік. У цих битвах повна рівність сил (по чотири позитивні результати з кожної сторони). Руна йде парами на незакінчену серію з трьох успіхів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet не звертає уваги на старти команд у турнірі та вважає господарів поля фаворитами матчу. За Перемогу 1 він готовий віддати 1,77. Перемога 2 оцінюється в 2,05. Загальні витрати менше (155,5) 1,8. Коефіцієнт на тотал більше (155,5) становить 1,9. Ставка на гандикап 1 (-2,5) множиться на 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Руна - хороший нападник, тоді як IBA поки що буксує. Рахунок матчу передбачити вкрай важко. Те саме можна сказати і про неустойку. Може бути або бійка, або розгром. Але з розстановкою сил сторін тут і зараз все дуже зрозуміло. Runa на даний момент набагато кращий за IBA, і тут вони отримають позитивний результат. Ставимо на Перемогу 2 по 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0