Локомотив-Кубань – Парі НН. Розборки в нижній частині таблиці

4 листопада на паркеті МТЦ Арени в Краснодарі відбудеться матч регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2023/24, в якому міряють сили «Локомотив-Кубань» і «Парі НН».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – «Парі НН».

«Локомотив-Кубань»

«Залізничники» традиційно проспали старт турніру. Зараз вони посідають лише 11 місце в таблиці Єдиної ліги ВТБ 2023/24 з 14 можливих. У «Локо» три перемоги в семи матчах чемпіонату. Причому два з них сталися в екстремальних боях. Є підстави вважати, що клуб поступово починає вступати в свої права.

«Паровози» набирають хороші очки. У середньому за матч вони відправляють на ринг суперника більше 80 очок. У турнірі зараз лише чотири клуби, які є кращими за цим показником. Водночас треба сказати, що не все гаразд з реалізацією краснодарців. Крім того, баскетболісти «Локо» дуже впевнено працюють на щиті. За підбираннями в Лізі ВТБ 2023/24 краща за них лише ПАРМА.

Джейлен Берфорд лідирує в команді за кількістю очок за гру та передачами (14,7 і 3,8 відповідно). У недавньому інтерв'ю він сказав, що команда максимально зосереджена на боротьбі з Парі НН.

Парі НН

Команда виграла три з шести матчів нинішнього турніру. З цим досягненням ніжинська команда зараз умовно посідає восьме місце в загальному заліку Єдиної ліги ВТБ. Непогано, але є деякі нюанси. Останні три битви в чемпіонаті віддали суперникам. Низка невдач затягнулася. Сумно і образливо, але цьому є пояснення. Чотири ключових баскетболісти клубу (Драган Апіч, Дмитро Хвостов, Алекса Новакович та Іван Стребков) пропустили ці ігри через травми. До речі, далеко не факт, що хтось із цих хлопців буде на 100% готовий до бою із «залізничниками».

У середньому за матч нинішнього чемпіонату баскетболісти ПАРІ набирають 78,5 очка при відносно непоганому відсотку кидків. Хоча є до чого причепитися. Наприклад, підбирання. У плані боротьби на щиті гірше виступають лише «Автодор» і «МІНСЬК». Тривожний цей момент. Суперник на наступний матч не дуже точний, але дуже наполегливий на підбираннях.

Локомотив-Кубань – Парі НН

Історія протистояння

Останні три матчі пари залишилися за «залізничниками». Раніше ніжинська команда виграла чотири матчі поспіль. У десяти останніх битвах команд повна рівність сил (по п'ять позитивних результатів для кожної зі сторін).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в останнього фіналіста Єдиної Ліги ВТБ. За Перемогу 1 платять лише 1,14. Успіх гостей вони оцінюють у 5,75. Ставки на Toatl Less (160,5) на 1xbet множаться на 1,9. Коефіцієнт подолання цієї стелі результативності також становить 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-11,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив-Кубань», схоже, пережила важкі часи, а хлопці з «Парі НН» перебувають у їх розпалі. Краснодарці не відрізняються влучністю, але відмінно підбирають м'ячі, а у ніжинців великі проблеми з повторним шансом. За таких умов господарі обов’язково перемагають у боротьбі без жодної інтриги. Ставка на гандикап 1 (-11,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0