УНІКС проти Руни. Матч клубів ТОП-3 Ліги ВТБ

У матчі основного раунду Єдиної ліги ВТБ 2023/24 УНІКС і «Руна» зустрінуться 9 листопада. Бій пройде на паркеті казанської арени Баскет Холл.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу UNICS проти Runa

УНІКС

Чинний чемпіон турніру прогнозовано вдало розпочав новий сезон. Він ще не набрав найкращої форми, але клуб все ще сильний. На даний момент казанська команда займає турнірну таблицю Ліги ВТБ з балансом 6/1. Єдина поразка УНІКСа тут від Самари, що було досить несподівано. «Казань» — найбільш атакуюча команда на турнірі, до того ж у них відмінна реалізація кидків з гри та відсутність проблем з підбираннями. Все дуже добре.

Ненад Дімітрієвіч увійшов до символічної п'ятірки раунду, яка була опублікована 23 жовтня. За цей період УНІКС провів три матчі. У них баскетболіст набирав майже 13 очок в середньому за гру, плюс встиг зібрати майже 1,5 м'яча на табло і роздав партнерам близько восьми передач. Цей хлопець дійсно хороший і, здається, в цьому вже немає жодних сумнівів.

Через тиждень Джален Рейнольдс був призначений до подібної команди. У протистоянні з «Автодором» він набрав 27 очок, плюс у цій битві центровий зумів зловити шість м’ячів на табло. Крім того, хлопець встановив свій особистий рекорд з дальніх кидків у боротьбі. Він реалізував чотири з цих ударів з п'яти. Того дня Рейнольдс набрав 41 бал ефективності.

У недавньому матчі з «Зенітом» його партнерів очолив Маркос Найт, який зумів набрати в цьому протистоянні 22 очки. УНІКС – це універсальна команда, в якій практично будь-який баскетболіст може стати лідером на майданчику.

Руна

Дебютант Єдиної ліги ВТБ дуже хороший. Поки що виглядає дуже круто, і є відчуття, що москалі нікого не бояться. Наразі вони посідають третє місце в загальному заліку змагань із балансом 5/2. Клуб зазнав поразки в чемпіонаті від МБА та ПАРІ НН.

Ні в якому разі не хочу применшувати Руну, але мушу сказати, що бій з УНІКСом – її перше справжнє випробування на міцність. Все, що було раніше, не було таким випробуванням. З огляду на все сказане, певне занепокоєння за столичну команду є. У Казані його точно не чекає легка прогулянка.

Кого вибрати в складі Вікінгів? Тюс додає надійності в захисті, Янг вправно вирішує моменти, Іванович і Раданов розкривають захист суперника в передачах і проривах. Хілл небезпечний на периметрі, Морган продуктивний у фарбі, але також може покарати з дистанції.

УНІКС проти Руни

Історія протистояння

Раніше у команд ніколи не було можливості змагатися на баскетбольних майданчиках. Вони зустрінуться 9 листопада 2023 року в Казані. Ще один бій пари відбудеться 5 січня 2024 року в Москві.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів у цьому матчі все очевидно. За перемогу господарів платять лише 1,09. Виграш гостей на 1xbet коштує 7,5. Загальна сума (162,5) оцінюється в 1,9. Ставки на подолання цієї межі очок множаться на 1,9. Коефіцієнт на гандикап 1 (-14,5) становить 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чудес тут не очікується. Господарі розгромлять суперників, поставивши їх на місце. Принесуть москалям мінімум п'ять атак під сирену. Ставка на гандикап 1 (-14,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0