Валенсія – Реал Мадрид. Іспанське дербі в Євролізі

Валенсія зіграє з Реалом 14 листопада 2023 року. Це матч першого туру регулярного сезону Євроліги 2023/24. Бій відбудеться під куполом арени Font de Sant Luis.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" – "Реал".

Валенсія

Клуб докладає максимум зусиль. Зараз він посідає шосте місце в загальному заліку Євроліги, маючи на рахунку п'ять перемог після семи матчів. Останній матч програли «Олімпії», яка розташувалася значно нижче в таблиці. У середині жовтня кажани також поступилися Ефесу, який опинився за межами першої десятки.

Починає здаватися, що повноваження Валенсії далеко не безмежні. Якщо це так, то команда скоро опуститься в загальному заліку. Поєдинок з лідером турніру в таких умовах обіцяє бути надзвичайно важким.

Валенсія вже встигла обіграти в Євролізі 2023/24: Маккабі (75:66), Жальгіріс (87:72), Альбу (79:71), Монако (70:65) і Фенербахче (77:74). Іспанці зазнали поразки в нинішньому турнірі від Ефеса 77:73 і Олімпії (83:52). Зауважимо, що на домашньому поєдинку команда поки що не перемагає.

Реал Мадрид

Команда - це добре змащений баскетбольний механізм. Ядро клубу вже давно сформоване. У колективі немає слабких місць і повний порядок у виконавській майстерності. Реал, враховуючи все вищесказане, цілком закономірно лідирує в Євролізі, маючи після шести матчів нуль поразок у графі. Мадридці хороші в атаці та надзвичайно надійні в обороні.

Вони вже встигли перемогти на турнірі: Олімпію (88:71), Жальгіріс (93:79), Ефес (103:80), Басконію (79:77), Барселону (65:64) і Віртус (100:74). ). Відзначимо, що найбільше проблем "Реалу" створили його співвітчизники. Це можна пояснити тим, що вони добре знають вершки. Загалом у мадридців зараз все чудово.

Що може зупинити «Реал» у цій ситуації? Можливо, тільки він сам. Рано чи пізно настане момент, коли «вершки» занадто повірять у себе і обов'язково спіткнуться там, де це зовсім не потрібно. Тепер уболівальникам клубу хочеться вірити, що цей момент ще десь далеко попереду.

Валенсія – Реал Мадрид

Історія протистояння

Мадрид має незавершену серію з п'яти перемог поспіль. Востаннє Валенсія була сильнішою за Реал у лютому минулого року в чемпіонаті країни. Якщо брати десятку останніх боїв між командами, то за позитивними результатами буде 8:2 на користь «вершкових».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у стабільний Реал. За успіх гостей готові віддати 1,35. За перемогу господарів платять 3,3. Коефіцієнт на тотальну суму менше (158,5) становить 1,91. Подолання цієї планки балів також коштує 1,91. Коефіцієнт на гандикап 2 (-5,5) встановлено на однаковій позначці 1,91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Мадрид може протистояти суперникам у результативному матчі, а може зіграти від жорсткої оборони. Мадридці можуть все, і вони готові прийняти будь-який виклик суперника. У будь-якому випадку «вершкові» з імовірністю, близькою до 100%, вийдуть із цієї битви впевненим переможцем. Ніякої інтриги тут, зрештою, бути не може. Тут варто уважніше розглянути гандикап 2 (-5,5) для 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0