Панатінаїкос – Жальгіріс. Матч прямих конкурентів у Євролізі

Панатінаїкос і Жальгіріс зустрінуться 15 листопада у восьмому турі регулярного чемпіонату Євроліги сезону 2023/24. Матч відбудеться на баскетбольному майданчику Олімпійського критого холу в Афінах.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Панатінаїкос – Жальгіріс

Панатінаїкос

Позаду сім матчів сезону Євроліги. Тут грекам вдалося обіграти: Баварію (78:71), Басконію (95:81) та Альбу (99:85). Поразки клубу прийшли в боях з: Фенербахче (69:83), Барселоною (72:80), Олімпіакосом (78:88 в овертаймі) і Маккабі (81:86 в додатковий час). На папері ситуація виглядає не дуже красиво, але насправді команда непогана.

Зараз Пао займає восьме місце в турнірній таблиці. Ситуація нормальна. «Фенер» (третій рядок у підсумковому протоколі) випереджає греків лише на пару перемог. Треба залишатися в першій десятці. Стіл щільний. Наприклад, Баварія (третє місце знизу) відстає лише на один позитивний результат.

У минулому турі за "Панатінаїкос" у Євролізі дебютував Кендрік Нанн. Нагадаємо, раніше в своїй кар'єрі баскетболіст виступав в НБА. У цьому бою він провів на паркеті близько восьми хвилин. За цей час він встиг набрати шість очок, плюс зробив гольову передачу. Своїм дебютом гравець залишився задоволений. Хочеться вірити, що Нанн посилить команду. Також не можна не згадати нещодавню травму іспанського форварда Ернангомеса. Він вибув до початку 2024 року через перелом пальця. Це сумно.

Жальгіріс

На даний момент литовці посідають 11 місце в загальному заліку Євроліги. У них три перемоги при чотирьох осічках. Відзначимо, що в турнірній таблиці зараз шість команд з однаковим балансом позитивних результатів і поразок (3/4). Вони займають 8-13 місця. Теоретично все добре, але є нюанс, який полягає в тому, що Жальгіріс зараз не в найвидатнішій формі. Команда не може виграти три битви поспіль в Євролізі. Захист підводить нас.

Свого успіху на турнірі литовці досягли в боях проти: Црвени Звезди (79:74), Віртуса (82:79) та Басконії (99:82). Осічки були в суперництві з «Реалом» (79:93), «Ефесом» (82:86 у овертаймі), «Валенсією» (72:87) та АСВЕЛом (88:91).

У деяких місцях клуб грає в дуже якісний баскетбол, але зараз щось йде не так. Здається, команді не вистачає енергії. Перехід до мотивованого та в хорошій формі прямого конкурента в таблиці обіцяє бути непростим.

Панатінаїкос – Жальгіріс

Історія протистояння

В останніх десяти поєдинках пари – 6:4 при позитивних результатах на користь литовців. Дві останні командні битви (регулярний сезон Євроліги 2022/23) виграли греки (81:67 на виїзді та 89:65 вдома).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери пропонують на Перемогу 1 1,3. Ставки на Перемогу 2 готові множити на 3,6. За загальну суму менше (162,5) вони платять 1,91. Ціна подолання цього показника оцінюється ідентично в 1,91. Коефіцієнт фори 1 (-7,5) становить 1,91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Греки останнім часом пожвавлюються, а країни Балтії занепадають. Різниця в можливостях команд визначатиме результат битви. Важко сказати, як складеться матч, але господарі повинні перемагати. Ставимо на Перемогу 1 в 1,3.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0