Реал Мадрид проти Монако. Баскетбольні протистояння команд ТОП-4 Євроліги

16 листопада 2023 року мадридський «Реал» зустрінеться з «Монако». Він відбудеться під аркою «Візник Центр». Це центральний матч дев'ятого туру баскетбольної Євроліги-2023/24.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Монако".

Реал Мадрид

Команда виграла трофей Євроліги минулого скликання і має серйозні наміри захистити титул цього сезону. Мадридці провели тут вже сім матчів. У них немає поразок. Команда лідирує в турнірній таблиці змагань і не можна сказати, що тут щось не так.

"Реал" є лідером Євроліги за кількістю очок за матч (понад 86), плюс за індексом результативності (104,5) і очками, набраними з лінії штрафних (16,7). Крім того, команда дуже любить кидати з дистанції і тут у них хороша реалізація. В середньому за гру в Євролізі Реал робить більше десяти кидків з-за дуги. Мадридці також дуже результативні у підбираннях (37,3). Тут вони в трійці лідерів на турнірі, а якщо говорити про зібрані м'ячі на їх табло (27,2), то тут вони - номер один у змаганнях. Крім усього перерахованого вище, клуб в порядку з блок-шотами (3) і передачами (22,2). У цих категоріях Реал займає третє і перше місце відповідно. Це той випадок, коли в колективі абсолютно все ідеально. Факундо Кампаццо є лідером Євроліги 2023/24 за результативними передачами (в середньому вісім за змагання).

Клуб цілком здатний виграти матч з «Монако». Суперник Джеймс неймовірно крутий. Якщо його вдасться зупинити, то все складеться дуже позитивно. Чи є проти нього зброя? Можливо, це жорсткий захист, плюс у хлопця складний характер. Ви можете спробувати його розлютити. Не дуже красивий вчинок, але тут, як кажуть, усі засоби хороші.

Монако

Клуб розпочав сезон Євроліги з двох осічок. Тоді він прийшов до тями і виграв п'ять битв поспіль. На жаль, останній матч Ефесу програли, що трохи псує гарну картину. У будь-якому випадку, клуб дуже добре почав турнір. Зараз монегаски посідають четверте місце в загальному заліку з балансом 5/3.

Майк Джеймс – герой команди. Цей хлопець керує командою. Він часто бере на себе керівництво грою і, як правило, не підводить. Його індекс продуктивності на паркеті становить близько 21 бала (ТОП-4). В середньому набирає майже 19 очок за матч (ТОП-2), не соромиться кидків здалеку з дуже пристойним відсотком кидків. Плюс він паралельно роздає більше п'яти передач партнерам. Відзначимо, що статистика американців за його мірками не найяскравіша. Справа в тому, що суперники максимально пильно охороняють Джеймса, часом збираючи на ньому кількох захисників. Це заважає Майку, але дає простір його товаришам по команді.

У матчі з «Реалом» тактика буде класичною. М'яч буде у Джеймса. Далі він спробує сам реалізувати момент. В крайньому випадку хлопець буде шукати партнерок з пропусками. Класичний варіант – коли один проти всіх. Відзначимо, що у випадку з Реалом цей план може не спрацювати, оскільки суперник дуже добре оснащений на всіх позиціях.

Реал Мадрид проти Монако

Історія протистояння

У 2021 році команди зустрілися. На сьогоднішній день у них чотири спільні матчі. Усі вони проходили в рамках регулярних чемпіонатів Євроліги. Лос-Бланкос добилися трьох позитивних результатів у цих боях (один з них у овертаймі). Відповідно, у монегасків тут одна перемога (у додатковий час).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у цифри. Для них Реал є фаворитом матчу. За її перемогу дають лише 1,32. Коефіцієнт на успіх монегасків на 1xbet становить 3,4. Ставки на тотал менше (164,5) множаться на 1,9. Подолання цієї стелі продуктивності також коштує 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-8,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,96 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один проти всіх. Так воно і є. Джеймс спробує, але не зможе. Він зіткнеться з жорстким захистом. Крім того, атакуючі гравці «Реала» мають виконати свою роль. Господарі виграють цей матч без інтриги, але розгрому чекати не варто. Ми повинні прийняти фору 1 (-8,5) за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0