Парі NN проти MBA. Боротьба за вихід в десятку Єдиної ліги ВТБ

Парі НН і МБА визначать найсильнішого 17 листопада 2023 року в одному з матчів регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Гру прийме баскетбольний майданчик «Нагорної Арени» в Нижньому Новгороді.

Наші експертні прогнози та аналіз Pari NN проти MBA

Парі НН

Сезон Ліги ВТБ почався для команди дуже позитивно. Вона взяла три партії на початку, і все було просто чудово, але потім настали темні часи. Баскетболісти Paris NN зараз у чемпіонаті за рахунок шести поразок поспіль, і немає жодних гарантій, що скоро відбудуться позитивні зміни.

Зараз клуб посідає 11 місце в турнірній таблиці. Сумна історія. Нижегородці повинні бути в зоні етапу переможців, але поки у них нічого не виходить. Команда має негативну різницю очок. Де проблема Парі НН? В обороні чи в атаці? Я думаю, що це в лінії атаки. Треба проявляти більше спортивної агресії.

Поки команда набирає трохи більше 75 очок за матч. Це один із найгірших результатів у Лізі. Реалізація не вдається. У цьому аспекті хлопці з Paris NN є передостанніми на змаганнях. До того ж у ніженців досить слабкі підбирання (32 за гру). В принципі, це причини проблем команди. Ви також можете додати грубу гру в захисті, що призводить до фолів і схильність втрачати м'яч.

MBA

Команда намагається втриматися на плаву. Зараз вона посідає десяте місце в підсумковому протоколі Єдиної ліги ВТБ. На її рахунку чотири перемоги в десяти матчах. Останнім часом вона чергувала перемоги і поразки. Москвичі стараються, і у них точно виходить.

Баскетболісти MBA набирають на турнірі близько 80 очок за матч. Середні числа. Це завдяки реалізації. У цьому плані гірше в змаганні лише Парі НН і Мінськ. Команда досить добре підбирається (36 за гру). Особливістю MBA є його жорсткий захист, що призводить до непотрібних фолів. У цьому плані москвичі є лідерами антиТОПу на турнірі.

Поїздка в Нижній Новгород - можливість здобути важливу перемогу. Суперник у поганій формі, і він невпевнений на щиті, і в цьому плані хлопці з MBA виглядають краще. Виходить, що гості тут можуть домінувати і отримувати другий шанс, який переростатиме в очки, навіть зважаючи на їх не найкращу реалізацію. Це той випадок, коли кількість може замінити якість.

Парі NN проти MBA

Історія протистояння

У 2021 році клуби зустрілися. Зараз у них шість спільних матчів. У цих боях рахунок 4:2 на користь москвичів. Баскетболісти MBA розташовуються на незавершеній серії з двох перемог поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать фаворита в цій битві. За Перемогу 1 платять 1,95. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 1,85. Ставки на тотал менше (156,5) множаться на 1,9. Якщо взяти подолання цієї планки очок, то можна збільшити свої гроші в 1,9 рази. фора 2(-2,5) в 1xbet оцінюється в 2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Прямі суперники в таблиці грають, але не все так просто. Баскетболісти «Парі НН» перебувають у глибокій кризі, а хлопці з MBA зараз непогані. Важко передбачити, як складеться матч за результативністю чи перевагою, але москвичі повинні перемагати хоча б однією атакою. Варто придивитися до фори 2(-2,5) на 2.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0