Україна проти Італії. Хто поїде на Євро?

20 листопада в матчі 10-го туру кваліфікації Євро-2024 на Bay Arena (Леверкузен) зустрінуться збірні України та Італії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Україна проти Італії

Україна

Збірна України набрала хороший розмах, зробивши серію з трьох перемог поспіль. В останньому матчі кваліфікації ЄВРО-2024 підопічні Сергія Реброва показали відмінний результат, впевнено здолавши на виїзді Мальту з рахунком 3:1. Влучні удари Довбика та Мудрика принесли перемогу «жовто-синім»; ще один гол був забитий після автоголу. Збірна України посідає третє місце в групі С, набравши 13 очок, при співвідношенні м'ячів 11:8. Лідером бомбардирської гонки українців є Циганков, на рахунку якого два голи та асист.

Перед вирішальним відбірковим матчем українці зіграли контрольний матч проти польського клубу «Лехія», в якому перемогли з рахунком 2:0.

Італія

Збірна Італії також набрала обертів; в осінній частині відбору команда взяла участь у 5 зустрічах, здобувши 3 перемоги та зігравши внічию. В останньому матчі підопічні Лучано Спаллетті виклалися на повну, не залишивши на власній території Північної Македонії й сліду – 5:2. У складі «синіх» забивали К’єза (дубль), Дарміан, Распадорі та Ель-Шаараві. Збірна Італії займає 2 місце в групі, набравши 13 очок, при співвідношенні м'ячів 16:9. У гонці бомбардирів італійців лідирує Фраттезі, який забив 3 голи.

На виїзді «лазурі» провели 3 відбіркові матчі, здобувши одну перемогу, одну нічию та одну поразку.

Україна проти Італії

Україна проти Італії факти

  • Україна не програє в 10 з останніх 12 ігор;
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Італії 2,06.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх чинних чемпіонів Європи. Коефіцієнт на перемогу України становив 4,10. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування Victoria Italy зупинилися на позначці 1,92. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом –1,82, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Україна повинна перемогти, щоб вийти на Євро, буде інший результат, і вона лише третя в групі. Італія, попри всі проблеми у відборі, підходить до гри як фаворит; у них більше можливостей потрапити на Євро. Італійці задоволені нічиєю, але македонці показали, що проблем у захисті у них вистачає, як і у збірної України. Тому в цій зустрічі я очікую голів; будуть помилки в захисті і за це будуть покарані: тотал понад 2,5 – 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0