Порту – Арсенал. Чи зможуть господарі дати гідний бій канонірам?

У середу, 21 лютого, на стадіоні "Драгао" відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Порту" - "Арсенал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Порту» проти «Арсеналу».

Порту

Порту вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, посівши друге місце в квартеті з Барселоною, Шахтарем і Антверпеном. Дракони традиційно вважаються сильним європейським борцем, участь якого у весняній стадії головного єврокубкового турніру вже давно не є чимось несподіваним.

У майбутньому протистоянні з «Арсеналом» португальцям закріплений статус аутсайдерів, але все ж у першій домашній грі господарі цілком здатні здивувати більш статусного суперника. У гравців «Порту» в такій грі обов’язково будуть шанси, і питання лише в тому, чи зможуть вони ними скористатися.

«Арсенал»

«Каноніри» восени впевнено виграли свою групу, хоча й не змогли пройти турнірну дистанцію без поразок, поступившись в одному з раундів французькому «Лансу». Тепер лондонці спробують пройти якомога далі в Лізі чемпіонів, щоб вперше за дуже довгий час порадувати своїх уболівальників хорошим виступом у єврокубках.

У "Арсенала" дуже складний і насичений календар матчів, адже команда продовжує боротьбу за чемпіонський титул у Чемпіонаті Англії. Буде цікаво подивитися, як головний тренер «канонірів» Мікель Артета впорається з таким розкладом і чи зможе він правильно розподілити сили підопічних.

Порту – Арсенал

Факти про матч Порту – Арсенал

  • У Лізі чемпіонів команди зустрічалися між собою шість разів: «Арсенал» виграв три матчі, «Порту» — два, ще одна гра завершилася внічию;
  • У трьох із шести матчів між командами Ліги чемпіонів ставка була на Оверхед (2,5) 1,85;
  • Лише в одному з шести матчів між суперниками в Лізі чемпіонів була ставка на те, що «обидві команди заб’ють» 1,75;
  • Востаннє суперники зустрічалися в 2010 році і Арсенал переміг з рахунком 5:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу «Порту» можна поставити за 4.70, на нічию – за 4.00. , а на перемогу Арсеналу - за 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще одне цікаве протистояння в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, перший матч в якому фаворит проведе на виїзді. «Арсенал» приїде до Португалії виключно за переможним результатом і, очевидно, матиме мотивацію закласти основу для матчу-відповіді. «Порту» також спробує продемонструвати свій найкращий футбол перед своїми вболівальниками і точно не здасться без бою. Найбільш логічним варіантом у цьому випадку здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0