Байєр проти Майнца. Чи продовжиться безпрограшна серія Леверкузена?

У п'ятницю, 23 лютого, на стадіоні "Бай Арена" відбудеться матч "Байєр" - "Майнц" в рамках 23-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" – "Майнц".

«Байєр»

В останньому турі чемпіонату Німеччини «Фармацевти» зробили ще один крок до чемпіонства, обігравши на виїзді «Гейденхайм». «Байєр» продовжує залишатися без поразок у поточній Бундеслізі та заслужено лідирує в турнірній таблиці, створивши комфортну перевагу над мюнхенською «Баварією».

Звісно, гравцям та тренерському штабу леверкузенського клубу ще рано розслаблятися, адже попереду ще багато матчів, і їхній головний конкурент готовий продовжувати боротьбу. У майбутньому матчі «Байєр» спробує зіграти з позиції сили і більшу частину матчу однозначно гратиме першим номером.

Майнц

Майнц перервав довгу серію невдач в останньому турі німецької Бундесліги, перемігши вдома Аугсбург. Ця перемога додала гравцям команди оптимізму та настрою, але не вплинула на її турнірні позиції, адже Майнц продовжує перебувати в зоні вильоту та бореться за виживання в поточній кампанії.

У новій зустрічі Майнцу знову буде важко розраховувати на якісь очки, адже команда зіграє на виїзді з лідером чемпіонату Німеччини. Гості чітко зосередяться на діях в обороні, а попереду будуть робити ставку на контратаки та стандарти.

Байєр проти Майнца

Байєр проти Майнца факти

  • У першому турі цього чемпіонату Німеччини «Байєр» переміг «Майнц» з рахунком 3:0;
  • Тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками в чемпіонаті Німеччини ставка була зроблена на те, що «обидві команди заб'ють» (10);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в Бундеслізі ставка була на Overhead (2,5) 1,55;
  • Байєр ще не програвав у поточному чемпіонаті Німеччини;
  • Байєр виграв три з п'яти останніх матчів проти Майнца в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч 23-го туру німецької Бундесліги: на перемогу «Байєра» можна поставити за 1,25, на нічию — 6,30, на Перемога Майнца за 13,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є очевидний фаворит, який разом зі своїми вболівальниками докладе максимум зусиль, щоб продовжити безпрограшну серію. «Байєр» мчить на повній швидкості до довгоочікуваного чемпіонського титулу, і втрата очок у новій домашній грі явно не входить у його плани. Головним завданням гостей у такій зустрічі буде просто вижити, але Майнц навряд чи зможе довго стримувати натиск господарів поля. Логічним вибором здається ставка на фору 1 (-1,5) за 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0