Арсенал - Ньюкасл. Яка команда виграє центральний матч нового туру Прем'єр-ліги?

У суботу, 24 лютого, на "Емірейтс Стедіум" відбудеться матч "Арсенал" - "Ньюкасл" в рамках 26-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Ньюкасл".

Арсенал

Арсенал у минулому турі розгромив Бернлі та продовжив переможну ходу в чемпіонаті Англії. «Каноніри» вже піднялися на друге місце в турнірній таблиці та знову борються за чемпіонський титул, явно бажаючи зберегти шанси на золоту медаль до останніх турів.

До матчу майбутнього туру Прем'єр-ліги проти "Ньюкасла" лондонці підійдуть після важкого виїзного поєдинку з "Порту" в Лізі чемпіонів, тому Мікелю Артеті потрібно буде правильно розподілити сили своїх гравців. Крім того, в новому матчі «Арсенал» буде мотивований взяти реванш у майбутнього суперника за поразку в першому колі.

«Ньюкасл

Сороки» зуміли впоратися з кризою, в якій опинилася команда після Нового року, провівши серію з чотирьох турів поспіль без поразок. «Ньюкасл» посідає перше місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії і все ще має хороші шанси потрапити в єврокубкову зону.

Восени підопічні Едді Хоу вилетіли з Ліги чемпіонів, тому до наступного матчу в Прем'єр-лізі підійдуть відпочили та з великою мотивацією знову обіграти іменитого суперника. Ймовірно, «Сороки» гратимуть у цьому матчі другим номером, але така тактика цілком може принести їм успіх.

Арсенал - Ньюкасл

Арсенал проти Ньюкасла факти

  • У матчі першого туру цього випуску чемпіонату Англії «Ньюкасл» переміг «Арсенал» з рахунком 1:0;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Overhead (2,5) не була 1,48;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між суперниками не було ставки на те, що заб'ють обидві команди 1,77;
  • Арсенал виграв останні п'ять матчів поспіль в англійській Прем'єр-лізі;
  • Ньюкасл не програє в Чемпіонаті Англії вже чотири тури поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч нового туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1,38, на нічию — 5,40, на Перемога Ньюкасла за 7,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч нового раунду Чемпіонату Англії, в якому зіграють команди, що посіли місце в топ-4 за підсумками минулого сезону. І «Арсенал», і «Ньюкасл» підійдуть до нового бою в хорошій формі та в гарному настрої з явним бажанням засмутити суперників. Останні роки суперники не радують своєю грою в очних зустрічах, але будь-яка серія рано чи пізно завершується. Хочеться вірити, що це саме так, тобто ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0