Борнмут – Манчестер Сіті. Чи буде сенсація в цьому поєдинку?

У суботу, 24 лютого, на стадіоні «Віталіті» відбудеться матч між «Борнмутом» і «Манчестер Сіті» в рамках 26-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" – "Манчестер Сіті".

Борнмут

Черрі давно не перемагали в англійській Прем’єр-лізі, але завдяки хорошій грі в першій половині сезону вони перебувають на безпечній відстані від зони вильоту і поки що не борються за збереження прописки в еліта британського футболу. Але найближчим часом вболівальники команди чекають від своїх улюбленців кращих результатів.

Виправити ситуацію в матчі наступного туру буде неймовірно складно, адже Борнмут зіграє проти чинного чемпіона Англії. Крім того, «Черрі» програвали всі матчі проти «Манчестер Сіті» в новітній історії, тому навіть домашній статус гри навряд чи стане серйозною підмогою для господарів.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» зіграв внічию з «Челсі» в одному з останніх турів, і така втрата очок точно не входила в плани команди Пепа Гвардіоли, яка активно бореться за чемпіонський титул і зараховує кожне набране очко. Конкуренція у верхній частині турнірної таблиці дуже жорстка, тому "Сіті" явно хоче перемагати в кожному матчі.

Однак до нового раунду чемпіонату Англії Манчестер Сіті підійде в хорошій формі, незважаючи на осічку в грі з Челсі. Гравці та тренерський штаб "Сіті", напевно, знають про успішну серію команди в матчах проти "Борнмута" і спробують легко додати до свого рахунку ще три очки.

Борнмут – Манчестер Сіті

Борнмут проти Манчестер Сіті факти

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» переміг «Борнмут» з рахунком 6:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх турнірах ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,64;
  • В останніх шести матчах між командами у всіх турнірах ставка була на тотал понад (2,5) 1,45;
  • Борнмут не зміг виграти Чемпіонат Англії шість турів поспіль;
  • Манчестер Сіті виграв чотирнадцять матчів поспіль проти Борнмута.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч у рамках чергового туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Борнмута» можна поставити 6,40, на нічию — 5,20, а на перемогу Манчестер Сіті за 1,45. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку «містяни» зіграють з одним із найзручніших своїх суперників, якого стабільно перемагають багато років. Тому розклад сил у такій парі очевидний і питання лише в тому, як довго «вишеньки» зможуть стримувати атакувальний склад чинного чемпіона. Ключову роль у цьому матчі має зіграти клас гравців Манчестер Сіті, тому логічно зробити ставку на фору 2 (-1,5) за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0