Манчестер Юнайтед – Фулхем. Чи продовжиться переможна серія "червоних дияволів"?

У суботу, 24 лютого, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Фулхем" в рамках 26-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Фулхем".

Манчестер Юнайтед

ідопічні Еріка Тен Хега "Манчестер Юнайтед" дуже добре стартували, вигравши останні п'ять матчів у всіх турнірах. Особливо важливими для «Манчестер Юнайтед» були їхні успіхи в чемпіонаті Англії, завдяки яким команда зуміла наблизитися до четвірки лідерів турнірної таблиці та знову претендує на першу четвірку

різниця м'ячів у цій кампанії - просто плюс один. У новій зустрічі «червоні дияволи» однозначно будуть фаворитами і докладуть максимум зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників.

Фулхем

«Дачники Фулхема» знаходяться в середині турнірної таблиці Чемпіонату Англії, і в поточному сезоні їм не вистачає зірок на небі. Фулхем був дуже нестабільним в останніх матчах, команда часто втрачає очки і рідко перемагає, але вони все ж захистилися від боротьби за збереження прописки в цьому сезоні.

У майбутньому матчі «Фулхем» обов’язково спробує влаштувати неприємний сюрприз новому іменитим супернику, але гостям все одно доведеться показати свій найкращий футбол, щоб розраховувати на якісь очки. Головним завданням дачників буде вижити і використати один із небагатьох шансів.

Манчестер Юнайтед – Фулхем

Манчестер Юнайтед – Фулхем факти

  • У першому турі поточного чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» мінімально обіграв «Фулхем» з рахунком 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,55;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,66;
  • Переможна серія Манчестер Юнайтед становить п'ять матчів поспіль у всіх турнірах;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Фулхема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, відома серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на наступний тур Чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 1,56, на нічию — 4,40, на перемогу Фулхема — 5.60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Манчестер Юнайтед спробує продовжити переможну серію в домашній грі проти Фулхема. «Червоні дияволи» справді покращили свої результати останнім часом, але їхні результати в обороні залишають бажати кращого. Тож у гостей неодмінно будуть моменти та шанси хоча б раз відзначитися на такій зустрічі. Ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0