Баварія – РБ Лейпциг. Чи перервуть мюнхенці смугу невдач?

У суботу, 24 лютого, на «Альянц Арені» відбудеться матч між мюнхенською «Баварією» та «РБ Лейпциг» у рамках 23-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "РБ Лейпциг".

Баварія

Мюнхенська команда переживає дуже важкі часи, програвши три матчі поспіль у всіх турнірах. Але якщо поразку від «Лаціо» в Лізі чемпіонів ще можна виправити у матчі-відповіді, то в чемпіонаті «Баварія» після двох осічок поспіль суттєво відстає від лідируючого «Байєра» і тепер не має права втрачати очки.

Підопічні Томаса Тухеля справді погано зіграли в останніх матчах, а сам тренер перебуває на межі звільнення. У наступній зустрічі мюнхенці повинні нарешті порадувати своїх уболівальників позитивним результатом і хорошою грою, інакше вони втратять усі шанси захистити чемпіонський титул у поточній кампанії.

РБ Лейпциг

Буллз, навпаки, не програвали в німецькій Бундеслізі протягом останніх трьох турів, але поки не змогли повернутися в зону Ліги чемпіонів. РБ Лейпциг посідає п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і продовжує тиснути на дортмундську Боруссію і Штутгарт.

У новому матчі «Бики» зіграють на виїзді проти чинного чемпіона Німеччини, яка перебуває у кризі. Звичайно, гості намагатимуться скористатися моментом, але поранена тварина небезпечна подвійно, а значить, для РБ Лейпциг нова зустріч цілком може обернутися дуже важким випробуванням.

Баварія – РБ Лейпциг

Баварія – РБ Лейпциг факти

  • У першому турі цього розіграшу німецької Бундесліги РБ Лейпциг і Баварія зіграли внічию з рахунком 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,47;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,52;
  • Баварія програла три матчі поспіль у всіх турнірах;
  • Баварія виграла лише один з останніх п'яти матчів проти РБ Лейпциг у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Баварії» можна поставити 1,70, на нічию — 4,40, на перемога РБ Лейпциг за 4,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч нового туру чемпіонату Німеччини, в якому Баварія спробує повернутися на переможний шлях у грі з РБ Лейпциг. У мюнхенців дуже складний і кризовий період сезону, але в цьому матчі перед своїми вболівальниками їм просто необхідно реабілітуватися за останні невдачі. Бики знаходяться в хорошій формі і також намагатимуться скористатися вразливістю іменитого суперника. Але я все ж хочу зробити вибір на користь фаворита і поставити на чисту перемогу Баварії за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0