Лечче – Інтер. Чи продовжать перемагати міланці?

25 лютого в рамках 26-го туру італійської Серії А на арені «Віа дель Маре» (Лечче) поміряються між собою команди «Лечче» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лечче» проти «Інтера».

Лечче

Лечче проводить вкрай невдалий сезон; у 10 матчах клуб здобув дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому семи поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Роберто Д'Аверса теж оступилися, поступившись на виїзді «Торіно» з рахунком 0:2. «Лечче» посідає 13-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 24 очки, при коефіцієнті 24:39. У гонці бомбардирів у «жовто-червоних» Крстовіч (5+0) і Пікколі (4+0).

На своїй території «вовки» провели 12 матчів Серії А, здобувши 5 перемог і 4 нічиї, а також зазнавши 3 поразок.

Інтер

Інтер знаходиться у відмінній формі, команда не знає поразок з 23 грудня, провівши успішну серію з 10 матчів. В останньому матчі чемпіонату підопічні Сімоне Індзагі також тріумфували, впевнено здолавши вдома «Салернітану» з рахунком 4:0. У господарів забили Тюрам, Мартінес, Дамфріс і Арнаутович. Інтер займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 63 очки після 24 матчів, при співвідношенні м'ячів 59:12. Лідером гонки бомбардирів за "чорно-синіх" є Мартінес, на рахунку якого 20 голів і 2 асисти.

На виїзді «змії» поки не програють у чемпіонаті; клуб має успішну серію з 12 матчів.

Лечче – Інтер

Лечче – Інтер факти

  • Інтер виграв останні 6 матчів Серії А з коефіцієнтом 1,43;
  • Лечче не зміг виграти 18 з останніх 20 матчів Серії А;
  • Інтер не програє на виїзді в останніх 18 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху міланців. Коефіцієнт на перемогу Лечче становив 6,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,60. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на позначці 1,43. Від італійських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,74. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У 2024 році «Лечче» виступає невдало, тому команда вже дуже близька до зони вильоту, і ризикує туди опуститися. З іншого боку, «Інтер» провів феноменальну серію, до того ж конкуренти часто помиляються, тому міланці є фаворитами на перемогу в турнірі, і з шансом 99,9% вони візьмуть трофей. Враховуючи кризу господарів, а також поточну форму гостей і їх загальну гру на виїзді, думаю, хлопці Сімоне Індзагі зроблять ще один впевнений крок до титулу: перемога «Інтера» з гандикапом 2(-1) 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0