Дженоа – Інтер. Чи зможуть «Грифони» зупинити міланців?

29 грудня в матчі 18-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Дженоа та Інтер. Поєдинок прийме «Луїджі Ферраріс Арена» (Дженоа).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Дженоа» проти «Інтера».

Genoa

Genoa виступила не найкращим чином; команда навіть накопичила серію з п'яти матчів без перемог на всіх рівнях. Лише в останньому матчі національної першості удача посміхнулася хлопцям Альберто Джилардіно; на виїзді команда була сильнішою за Сассуоло 2:1. Голи у складі червоно-синіх забили Гудмундссон і Екубан. «Дженоа» посідає 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок, при співвідношенні м’ячів 18:22. Гудмундссон лідирує в гонці бомбардирів "Гріфонів" із 7 голами та результативною передачею.

Генуезці провели на своїй території 8 матчів, здобувши 3 перемоги та 3 нічиї, при цьому зазнавши 2 поразок.

Інтер

Інтер проводить впевнений сезон; в останніх 10 матчах клуб здобув 6 перемог, тричі зіграв внічию і зазнав однієї поразки. В останньому матчі Серії А команда Сімоне Індзагі показала відмінний результат; команда вдома була сильнішою за Лечче 2:0. У складі чорно-синіх голи відзначилися Біссек і Барелла. Інтер посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 44 очки, при співвідношенні м'ячів 41:7. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів Serpents з 15 голами та двома асистами.

На виїзді «чорно-сині» провели 8 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 7 перемог і зігравши внічию.

Дженоа – Інтер

Дженоа – Інтер факти

  • Інтер виграв 8 з останніх 9 матчів Серії А;
  • Інтер виграв перший тайм і матч у 6 з останніх 7 матчів Серії А;
  • Інтер не пропускав в останніх 4 матчах Серії А 2.0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом матчу букмекери бачать Мілан. Котирування успіху Дженоа становили 5,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,85. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на позначці 1,62. Букмекер не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,73, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,08. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дженоа проводить хороший сезон після повернення в еліту італійського футболу. Інтер, взагалі, головна прикраса Кальчо, команда ефективна в атаці і при цьому мінімум помиляється в захисті. Зараз хлопці Індзагі виглядають сильнішими за будь-якого суперника в Італії, тому я думаю, що «змії» завершать 2023 рік на позитивній ноті, вигравши матч і першу частину сезону: перемога «Інтера» – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0