Манчестер Сіті проти Шеффілд Юнайтед. Чи підтвердять господарі статус фаворитів гри?

У суботу, 30 грудня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Шеффілд Юнайтед" в рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Шеффілд Юнайтед".

Манчестер Сіті

Нещодавно Манчестер Сіті поповнив свою колекцію ще одним титулом, вигравши Клубний чемпіонат світу. Після невдач у чемпіонаті Англії сітічани зуміли покращити настрій і тепер спробують докласти максимум зусиль, щоб повернути лідерство в турнірній таблиці.

Команда Пепа Гвардіоли буде явним фаворитом майбутньої гри і захоче порадувати місцевих уболівальників на своєму стадіоні. Іспанський наставник навряд чи буде експериментувати зі складами і з перших хвилин виставить своїх найсильніших на даний момент гравців.

Шеффілд Юнайтед

Блейдс знаходяться в самому кінці турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги і досі є головним аутсайдером чемпіонату. Вже зараз можна сміливо говорити, що в поточному сезоні Шеффілд Юнайтед буде боротися за виживання і на даний момент ця боротьба не обіцяє команді нічого хорошого.

У матчі нового туру Прем'єр-ліги Шеффілд Юнайтед зіграє на виїзді проти чинного чемпіона, тому така зустріч буде дуже важкою для Блейдс. Гостям доведеться стрибнути вище голови і показати надійну гру в обороні, щоб отримати очки за підсумками такого матчу.

Манчестер Сіті проти Шеффілд Юнайтед

Манчестер Сіті – Шеффілд Юнайтед факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» переміг «Шеффілд Юнайтед» з рахунком 2:1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх турнірах була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди 2,69;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,31;
  • Манчестер Сіті виграв останні шість матчів проти Шеффілд Юнайтед у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 20-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити за скромні 1,08, на нічию — 12,0, а на перемога Шеффілд Юнайтед за 35,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери не залишають гостям шансів у цьому матчі, а значить, Манчестер Сіті має легко та впевнено перемогти на своєму полі. Містяни знаходяться в ролі наздоганяючих і просто не мають права втрачати очки в таких зустрічах, якщо хочуть захистити чемпіонський титул цього сезону. Головним завданням «Шеффілд Юнайтед» буде вистояти і не пропустити достроковий гол, але все ж вирішальну роль повинен відіграти клас гравців господарів. Логічним вибором здається ставка на гандикап 1 (-2,5) за 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0