Валенсія – Вільяреал. Чи продовжать «кажани» безпрограшну серію вдома?

2 січня в матчі 19-го туру іспанської Прімери зустрінуться Валенсія та Вільяреал. Поєдинок прийме «Месталья Арена» (Валенсія).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" – "Вільярреал".

Валенсія

Валенсія виступає непостійно; в останніх 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги, три нічиї та три поразки. В останньому матчі національної першості удача була на боці хлопців Рубена Барахи; команда з мінімальним рахунком перемогла на виїзді «Райо Вальєкано» — 1:0. Канос став автором переможного голу за помаранчевих. "Валенсія" посідає 10-е місце в турнірній таблиці з 23 очками та співвідношенням м'ячів 19:22. Дуро лідирує в гонці бомбардирів команди з сімома голами та двома асистами.

На своїй території «помаранчеві» провели вісім зустрічей, здобувши чотири перемоги, двічі зігравши внічию та зазнавши двох поразок.

Вільяреал

Вільяреал демонструє подібний рівень гри; в 10 зустрічах клуб здобув п'ять перемог, двічі зіграв внічию і тричі програв. В останній зустрічі підопічні Марселіно проявили характер, обігравши на своїй території «Сельту» з рахунком 3:2. У господарів забили Педраса, Манді та Парехо. "Вільяреал" посідає 13-е місце в турнірній таблиці з 19 очками та коефіцієнтом м'ячів 26:35. Морено лідирує в гонці бомбардирів жовтої субмарини; іспанець забив вісім голів і віддав дві гольові передачі. На виїзді команда провела вісім зустрічей у нинішній Прімері, здобувши дві перемоги та три нічиї, а також зазнавши трьох поразок.

Валенсія – Вільяреал

Валенсія – Вільяреал: факти

  • У 7 з останніх 8 матчів Вільяреала в Ла Лізі було забито більше 2,5 голів;
  • В останніх 3 матчах ЛаЛіги Валенсії було забито менше 2,5 голів;
  • Вільяреал пропустив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ла Ліги 3.27.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Валенсії становив 2,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,52. Котирування Вікторії Вільяреал зупинилися на позначці 3,08. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,04, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому сезоні обидві команди були непостійними. Господарі виступають трохи краще, завдяки хорошим результатам вдома. З іншого боку, Вільярреал не стабільний ні вдома, ні на виїзді. Зважаючи на гру суперників, думаю, що «кажани» зможуть продовжити серію без провалів на своєму полі, нинішня «субмарина» принаймні не сильніша: Валенсія не програє – фора 1 (0) – 1,71 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0