Жирона проти Валенсії. Чи продовжать каталонці безпрограшну серію?

2 грудня в грі 15-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні Монтівіллі (Жирона) зустрінуться Жирона і Валенсія.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жирона – Валенсія

Жирона

Жирона не програє з жовтня, за цей час команда накопичила успішну серію з 7 зустрічей без поразок. Лише в останньому матчі Прімери підопічні Мішеля втратили очки, зігравши на своїй території внічию з «Атлетиком» Більбао 1:1. Автором єдиного голу у складі жирондистів став Циганков. «Жирона» посідає друге місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, при співвідношенні м'ячів 32:17. У гонці бомбардирів біло-червоних лідирує Довбик із 7 голами та чотирма асистами.

У рідних стінах жирондисти провели 7 матчів у Прімері, здобувши 5 перемог і 1 нічию, ще один матч завершився поразкою.

Валенсія

Валенсія виступає в середньому темпі; в останніх 10 матчах «помаранчеві» святкували три перемоги і чотири нічиї, ще три зустрічі завершилися поразками. В останньому матчі підопічні Рубена Барая показали невдало, зігравши вдома внічию з «Сельтою» 0:0. Валенсія посідає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок, при співвідношенні м'ячів 16:18. Дуро лідирує в гонці бомбардирів «кажанів», забивши 6 голів і віддавши 2 результативні передачі.

На виїзді «помаранчеві» провели 7 зустрічей у Прімері, здобувши 1 перемогу та 3 нічиї, а ще 3 гри завершилися поразкою.

Жирона проти Валенсії

Жирона – Валенсія: факти

  • Жирона не програє в останніх 6 іграх Ла Ліги;
  • Обидві команди забили в 7 з останніх 10 матчів Жирони сезону 1,77;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 6 з 10 останніх матчів сезону Валенсії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців переможцями матчу. На успіх Жирони котирування становили 1,74. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,85. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 4,79. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,01, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Жирона проводить чудовий сезон; команда стала відкриттям не тільки в іспанському футболі, а й на європейській арені. Валенсія – гранд іспанського футболу, але останніми роками клуб переживає кризу, тому нинішнє місце в середині турнірної таблиці – непоганий результат. «Жирона» цього сезону сильна, «кажани» погано виступають на виїзді, а в цілому виглядають слабшими за суперників. Тому я очікую, що хлопці Мішеля наберуть ще три очки: перемога Жирони – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0