Севілья - Вільяреал. Чи перервуть господарі серію поразок цього сезону?

3 грудня в матчі 15-го туру іспанської Прімери на "Рамон Санчес Пісхуан Арена" (Севілья) зустрінуться "Севілья" і "Вільяреал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Вільярреал".

Севілья

Севілья проводить вкрай невдалий сезон; за 10 матчів команда здобула лише одну перемогу, 6 разів зіграла внічию та зазнала 3 поразок. В останньому матчі національного чемпіонату хлопці Дієго Алонсо також не вдалися, поступившись на виїзді «Реал Сосьєдаду» з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі «Нервіонс» забив Ен-Несірі. "Севілья" займає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 13 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 19:19. Лідером у гонці бомбардирів червоно-білих є Ен-Несірі, на рахунку якого 5 голів. Вдома «нерв’яни» провели 7 матчів у чемпіонаті, здобувши 2 перемоги, 3 нічиї та зазнавши 2 поразок.

У середині тижня "Севілья" знову провалила Лігу чемпіонів, повівши вдома з рахунком 2:0 у грі з ПСВ, а в підсумку програвши з рахунком 2:3.

Вільяреал

Вільяреал набрав пристойний темп, в останніх 10 зустрічах у клубу 6 перемог і нічия, а в трьох випадках була поразка. В останньому матчі чемпіонату підопічні Марселіно здобули позитивний результат, обігравши вдома «Осасуну» з рахунком 3:1. Героєм матчу в складі господарів став Моралес, який оформив хет-трик. Вільяреал посідає 12-е місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при коефіцієнті м'ячів 21:25. У гонці бомбардирів жовтої субмарини лідирує Морено з 8 голами та 2 асистами.

У чемпіонаті клуб провів 6 виїзних ігор, здобувши дві перемоги та дві нічиї, а також зазнавши двох поразок.

Севілья - Вільяреал

Севілья – Вільяреал: факти

  • В останніх 4 матчах ЛаЛіги Вільярреала було забито більше 2,5 голів 1,69;
  • Севілья не програє в останніх 7 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу "Севільї" становив 2,10. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Для Вікторії Вільяреал котирування зупинилися на позначці 3,41. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,22, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Севілья вже третій сезон поспіль провалює першу половину сезону, навіть зміна тренера поки не принесла позитивного результату для господарів. Влітку «Вільярреал» продав усіх своїх лідерів і провально почав чемпіонат, але потроху команда знаходить свою гру та піднімається в турнірній таблиці Ла Ліги. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, буде багато забитих голів, обидві команди не відрізняються надійною грою в обороні, але регулярно користуються своїми моментами попереду: загалом понад 3 – 2,12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0