Реал Сосьєдад проти Севільї. Чи продовжить «Севілья» низку нічиїх у Ла Лізі?

26 листопада в рамках 14-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Реал Арена» (Сан-Себастьян) поміряються силами «Реал Сосьєдад» і «Севілья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" – "Севілья".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад виступає переконливо; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 7 перемог і один раз зіграв унічию. В останньому матчі чемпіонату Іспанії команда Іманоля Альгуасіля також виступила непогано, обігравши на виїзді Альмерію з рахунком 3:1. Голами за синьо-білих відзначилися Оярсабаль, Фернандес і Субіменді. "Реал Сосьєдад" займає 6-е місце в турнірній таблиці з 22 очками та співвідношенням м'ячів 23:16. Оярсабаль лідирує в рейтингу бомбардирів клубу з 7 голами та однією результативною передачею.

«Синьо-білі» провели вдома 9 матчів, відсвяткувавши 5 перемог і 4 нічиї.

Севілья

Севілья працює дуже погано; в останніх 10 матчах команда «Нервіоне» здобула лише одну перемогу, ще 6 разів зігравши внічию. В останньому матчі чемпіонату підопічні Дієго Алонсо також не здобули очок, зігравши на своїй території внічию з Бетісом – 1:1. Автором єдиного голу за "червоно-білих" став Ракітіч. "Севілья" займає 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 12 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 18:17. Ен-Несірі в авангарді атаки "Севільї", на рахунку якого 4 голи.

Нервці провели вже 9 виїзних ігор, здобувши 1 перемогу та 4 нічиї.

Реал Сосьєдад проти Севільї

Реал Сосьєдад – Севілья факти

  • Севілья зіграла внічию в останніх 5 матчах Ла Ліги 3,68;
  • Севілья виграла 1 з останніх 10 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Коефіцієнт на успіх "Реал Сосьєдад" становив 1,75. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,68. Котирування Вікторії Севільської зупинилися на позначці 4,98. Букмекери не очікують результативного матчу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,78, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,08. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Сосьєдад продовжує утверджуватися серед лідерів іспанського футболу. Баски добре виступають у Лізі чемпіонів і є одними з претендентів на медалі Ла Ліги. Севілья продовжує лихоманити, клуб знаходиться в другій половині таблиці Ла Ліги, жахливо грає на виїзді, не здобувши жодної перемоги. Плюс в останніх турах я підхопив синдром нічиєї. «Сосьєдад» зараз виглядає солідніше за суперника, а з огляду на домашній матч, думаю, «синьо-білі» зможуть обіграти нестабільних севільців: перемога «Реал Сосьєдад» – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0