Тоттенхем – Астон Вілла. Чи зможуть "шпори" повернутися до перемоги?

У неділю, 26 листопада, на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" відбудеться матч "Тоттенхем" - "Астон Вілла" в рамках 13-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Астон Вілла".

Тоттенхем

програв два матчі поспіль у чемпіонаті Англії (Челсі та Вулверхемптон) і втратив лідерство в турнірній таблиці. Тепер Тоттенхем опинився в ролі наздоганяючого і спробує скористатися осічками головних конкурентів у найближчих турах АПЛ.

Лондонці в цьому сезоні не беруть участі в єврокубках, тому можуть повністю зосередитися на виступі в чемпіонаті Англії. У майбутньому матчі на очах у своїх уболівальників гравці «Тоттенхема» обов’язково докладуть максимум зусиль, щоб повернутися на переможний шлях і взяти ще три очки.

«Астон Вілла»

Команда з Бірмінгема наразі провела дуже сильну кампанію і заслужено очолює турнірну таблицю з прагненням потрапити до топ-4. Незрозуміло, як довго «Астон Вілла» зможе демонструвати таку позитивну стабільність, але так Поки що команда грає дуже міцно і на рівних бореться з провідними британськими клубами.

Унаї Емері вдалося зіграти своїм підопічним у цікавий футбол, який поки що дає результати та подобається вболівальникам команди. В останньому турі АПЛ «Астон Вілла» впевнено обіграла «Фулхем», а в майбутньому матчі з «Тоттенхемом» справедливо розраховує розгромити нового сильного суперника.

Тоттенхем – Астон Вілла

Тоттенхем – Астон Вілла: факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Астон Вілла двічі перемогла Тоттенхем: 2:1 і 2:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,48;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,44;
  • Астон Вілла виграла три з п'яти останніх матчів проти Тоттенхема в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 2,31, на нічию – 3,90, на перемога Астон Вілли - за 2,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння сусідів по турнірній таблиці Чемпіонату Англії: перед очною зустріччю Тоттенхем випереджає Астон Віллу лише на одне очко. Суперники підходять до цього поєдинку з різним настроєм, але фаворитами залишаються «шпори», які гратимуть на своєму стадіоні. Бірмінгемці також розраховують набрати очки в цій грі і явно мають намір дати гідний бій лондонцям. Цікавим варіантом прогнозу є ставка на тотал овер (3,5) за 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0