Борусія Д проти Борусії М. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У суботу, 25 листопада, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться матч між командами "Боруссія Д" і "Боруссія М" в рамках 12-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Д" проти "Боруссія М".

Борусія Д

Джмелі" не можуть виграти чемпіонат Німеччини протягом останніх трьох турів, програвши два матчі поспіль. Після таких незадовільних результатів «Боруссія» вилетіла з першої четвірки турнірної таблиці і перед початком нового раунду посідає п’яте місце.

Після перерви на матчі збірної "джмелі" просто зобов'язані відновитися і готові повернутися на переможний шлях. Попереду у «Боруссії Д» нова гра проти непростого суперника, в якій господарям поля, мабуть, доведеться докласти чимало зусиль для довгоочікуваної перемоги.

«Боруссія» М

Але Гладбах знаходиться в хорошій формі і не програє вже три тури поспіль. Завдяки останнім успіхам "Боруссія" піднялася на дев'яту позицію в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і, якщо буде продовжувати в тому ж дусі, зможе втрутитися в боротьбу за місце в єврокубках.

Гладбахці по праву будуть вважатися аутсайдерами майбутнього матчу, але цілком можуть скористатися непереконливою формою суперника і вчепитися за якісь очки. У минулій Бундеслізі «Боруссія» обіграла Дортмунд, тож вони точно знають, як грати проти цього суперника.

Борусія Д проти Борусії М

Факти про матч "Боруссія D" проти "Боруссії М".

  • У минулому розіграші чемпіонату Німеччини команди обмінялися результативними перемогами: «Боруссія» Д перемогла 5:2, «Боруссія М» — 4:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,35;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,52;
  • Дортмундська "Боруссія" вже три тури поспіль не може виграти в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч наступного туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Боруссії Д можна поставити за 1,45, на нічию – за 5,60, а на перемогу Боруссії М - за 6,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру чемпіонату Німеччини, в якому перед очною зустріччю зіграють різні за формою та настроєм суперники. Буде цікаво подивитися, як виглядатимуть команди після міжнародної паузи, але очевидно, що і Дортмунд, і Гладбах сподіваються отримати очки після цієї гри. Обидві команди намагатимуться створити якомога більше загроз воротам суперника, тому робочий варіант для ставки видається тоталом більше (3,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0