Райо Вальєкано проти Барселони. Чи продовжать каталонці серію без виїзних поразок у Ла Лізі?

25 листопада в матчі 14-го туру іспанської Прімери зустрінуться Райо Вальєкано та Барселона. Гра відбудеться на стадіоні Кампо де Вальекас (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Райо Вальєкано" проти "Барселони".

Райо Вальєкано

Райо Вальєкано в цілому показує хороший рівень гри; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 3 перемоги, при цьому 6 разів зігравши внічию. Лише в останньому матчі Ла Ліги підопічні Франсіско здалися, поступившись на своїй території Жироні з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі "бджіл" забив Гарсія. Райо Вальєкано посідає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок, при співвідношенні м'ячів 15:17. Гарсія лідирує в гонці бомбардирів Гігантів з 4 голами та 1 асистом.

Вдома «бджоли» провели 6 зустрічей, здобувши 1 перемогу та 3 нічиї.

Барселона

Останнім часом Барселона почала частіше помилятися; в останніх 5 матчах каталонці зазнали двох поразок. Але в матчі 13-го туру Приклади підопічні Хаві знову показали клас, зламавши опір Алавеса 2:1 у власних стінах. Героєм зустрічі для "синьо-гранатових" став Левандовскі, який відзначився дублем. Барселона посідає 3 місце в турнірній таблиці з 30 очками та співвідношенням 26:13. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів каталонців із 7 голами та 3 асистами.

«Синьо-гранатові» провели 8 виїзних матчів, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї.

Райо Вальєкано проти Барселони

Факти про матч Райо Вальєкано – Барселона

  • Загальна кількість забитих голів перевищила 2,5 у 5 з останніх 7 матчів сезону Райо Вальєкано;
  • Барселона не програє в 12 з останніх 13 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців фаворитами матчу. На успіх Райо Вальєкано котирування становили 5,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Для Барселони Вікторії котирування зупинилися на позначці 1,64. Букмекери чекають на результативний матч. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 2,15, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,72. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Райо Вальєкано після яскравого початку чемпіонату в останніх турах знизив темп і опустився в середину таблиці. Визнаним фаворитом є «Барселона», яка втратила низку очок до збірної перерви, що тільки злить і мотивує гравців. Мадридці поступаються в класі гостям, тож думаю, що каталонці візьмуть у столиці три очки: перемога Барселони – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0