Вердер проти Байєра. Чи зможе Леверкузен зберегти лідерство?

У суботу, 25 листопада, на стадіоні «Везерштадіон» відбудеться матч між бременським «Вердером» і леверкузенським «Байєром» в рамках 12-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вердер" проти "Байєра".

Вердер

Бременські музиканти «Вердера» посідають 12-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і поки що не вразили своїми результатами в цьому сезоні. «Вердер» дуже нестабільний і не може порадувати своїх уболівальників стабільною серією з кількох перемог поспіль.

У майбутньому матчі бременцям знову буде важко розраховувати на три очки, адже команда зіграє проти лідера Бундесліги. На домашньому полі господарі, безумовно, спробують виступити краще, ніж зазвичай, але для позитивного результату гравцям «Вердера» потрібно буде показати себе з усіх сил.

Байєр

продовжує лідирувати в чемпіонаті Німеччини, але їх перевага над чинним чемпіоном Баварією поки що не дозволяє підопічним Хабі Алонсо почуватися комфортно чи розслаблено. Будь-яка осічка може коштувати «Байєру» занадто дорого, а це означає, що команда залишається мотивованою продовжувати перемагати.

У новому матчі «Байєр» спробує взяти наступні три очки, «Фармацевти» після міжнародної паузи явно підійдуть до майбутнього туру в хорошому настрої. У нинішньому сезоні Леверкузен демонструє солідний рівень гри, багато в чому заслуга тренерського штабу на чолі з іспанським тренером.

Вердер проти Байєра

Вердер проти Байєра факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Байєр» переміг «Вердер» з рахунком 3:2, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами в Бундеслізі ставка була на Overhead (2,5) 1,41;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,56;
  • «Байєр» ще не програвав у нинішній Бундеслізі і лише раз зіграв унічию;
  • Байєр виграв два з останніх п'яти матчів проти бременського Вердера в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед шанувальників німецького футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 12-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Вердера» можна поставити 6,30, на нічию — 5,00, на перемога Баєра за 1,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі лідер Бундесліги відправиться в гості до середняка турнірної таблиці, тому розклад сил у такому протистоянні гранично чіткий. «Байєру» необхідно продовжувати перемагати, якщо команда розраховує залишатися на першій позиції якомога довше, а ось «Вердер» намагатиметься порадувати місцевих уболівальників на домашньому полі. Гості виглядають явними фаворитами цього матчу, а значить, хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на фору 2 (-1) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0