Аталанта проти Наполі. Чи вдасться Маццарі повернутися до Неаполя?

25 листопада в матчі 13-го туру італійської Серії А зустрінуться Аталанта і Наполі. Гра відбудеться на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» (Бергамо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аталанта" – "Наполі".

Аталанта

Аталанта демонструє хороший рівень гри; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 5 перемог і 3 нічиїх. Підопічні Джан П'єро Гасперіні також не здолали їх в останньому матчі Серії А, зігравши внічию з Удінезе 1:1. Єдиний гол у складі «бергамотів» забив Едерсон. Аталанта посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок після 12 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 20:11. Скамакка лідирує в гонці бомбардирів "королеви провінцій" з 5 голами і однією результативною передачею.

У новому сезоні «богиня» провела вдома 7 матчів, здобувши 5 перемог і одну нічию.

Наполі

Наполі показав хороший результат, команда навіть зуміла накопичити серію з п'яти матчів без поразок на всіх рівнях. Лише в останньому матчі Серії А неаполітанці зробили осічку, поступившись на своїй території Емполі з мінімальним рахунком 0:1. Що призвело до зміни на тренерському містку. Команда Маццарі посідає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко, при коефіцієнті 24:13. Осімен виділяється в гонці бомбардирів Неаполя, на його рахунку 6 точних ударів.

Неаполітанці провели на виїзді вісім матчів, відсвяткувавши шість перемог і дві нічиї.

Аталанта проти Наполі

Факти про матч Аталанта – Наполі

  • Загальний показник був нижче 2,5 у 4 з останніх 5 матчів Наполі 2,03;
  • Наполі не програє на виїзді в останніх 9 матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита в цьому матчі. Коефіцієнт на успіх Аталанти становив 2,65. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування Вікторії Наполі зупинилися на позначці 2,60. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аталанта зазвичай входить до числа лідерів італійського футболу, і зазвичай нестабільна, втрачаючи очки в тих іграх, де зобов'язана брати три очки. Наполі переживає кризу лідерства, команда є чемпіоном Італії, але влітку розійшлася зі своїм тренером, а перед збірною перервою змінила іншого тренера. Команди об'єднує не тільки місце в турнірній таблиці, а й нестабільність. Тому в наступній грі рекомендую грати на найбільший тотал, атака у клубів сильна, але захист не завжди надійний: тотал більше 3 – 2,33.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0