УНІКС – ЦСКА. Битва за перше місце в Єдиній Лізі ВТБ

23 листопада УНІКС у Казані зіграє зі столичним ЦСКА. Воно відбудеться на паркеті арени Баскет Холл у головному місті Татарстану. Бій відбудеться в рамках регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2023/24.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – ЦСКА

УНІКС

Чинний чемпіон Ліги ВТБ непогано розпочав новий сезон. До матчу з ЦСКА казанська команда підходить з балансом 8/2 (друга позиція). У них є бій проти армійців. Якщо його виграти, плюс перервати ЦСКА, то казанська команда підніметься на перше місце.

Казанці грають у дуже атакувальний баскетбол. У майбутньому поєдинку вони не відмовляться від свого улюбленого стилю, виступаючи вдома, де відбивають ринги. Чекаємо на результативний матч, оскільки є велика ймовірність, що гості приймуть цей виклик, адже їх клас дозволяє це робити навіть на виїзді.

У своєму останньому матчі казанська команда обіграла "Єнісей", який зараз йде четвертим. У тій битві відзначилися УНІКС: Маркос Найт (21 очко), Ненад Дімітрієвіч (19 очок у кошик суперника, вісім підбирань, плюс сім передач), а також Ерік Грін, який набрав у суперника 18 очок. Зараз команда грає з лідером турніру. Графіку казанців не позаздриш, але «зелені» не скаржаться.

ЦСКА

Минулий сезон був жахливим для команди. У Єдиній лізі ВТБ вона взяла лише бронзові нагороди. Для клубу розміром з ЦСКА це майже провал. У новому році армійці хочуть бути першими. Їх завзяття помітно неозброєним оком.

Зараз команда очолює підсумковий протокол Єдиної ліги ВТБ, маючи на рахунку десять перемог після 11 зустрічей. Єдина поки що поразка москвичів сталася в протистоянні з «Локо» (88:91). Кінцівка матчу була гарячою, але армійцям трохи не пощастило.

Нічого поганого ще не сталося. Можливо, це навіть корисно для москвичів. Вони були спущені з неба на землю. ЦСКА трохи нахабнівся і отримав по носу. Тепер команда повинна прийти до тями, продовжуючи громити суперників.

Після осічки із «залізничниками» «червоно-сині» виграли столичне дербі у «Руни» з рахунком 80:74. Після цього матчу Амат М'Бай потрапив до символічної п'ятірки туру. У битві з вікінгами хлопця було просто нестримно. На його рахунку 24 очки, шість підбирань і пара передач.

УНІКС – ЦСКА

Історія протистояння

Команди дуже добре знають одна одну. Останні десять їхніх боїв відбулися в період з літа 2021 року по весну цього року. У цих матчах – перемоги 6:4 на користь москвичів. Тричі за цей період матчі затягувалися на додатковий час. У казанців залишилося два овертайми.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Це той випадок, коли букмекери не вірять лідеру чемпіонату. На 1xbet дають 1,6 за Перемогу 1. Ставки на Перемогу 2 множаться на 2,35. За загальний недо (169,5) платять 1,9. Подолання цієї стелі балів також оцінюється в 1,9. Якщо ви поставите на гандикап 1 (-5,5), ви можете збільшити свої гроші в 2,07 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Матч має бути дуже цікавим. Зустрінуться команди, які вірять у свої сили. Ніхто не буде підлаштовуватися під суперника. Кожна сторона буде грати в баскетбол самостійно. Клуби люблять і вміють заробляти очки. Очікуємо класного матчу з акцентом на атаку від справжніх майстрів своєї справи. Тотал варто брати більше (169,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0