Манчестер Сіті проти РБ Лейпциг. Чи продовжиться переможна серія Сіті в Лізі чемпіонів?

У вівторок, 28 листопада, на "Етіхад Стедіум" відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "РБ Лейпциг".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "РБ Лейпциг".

Манчестер Сіті

Чинний переможець Ліги чемпіонів насолоджується чудовою серією в новому турнірі, вигравши всі чотири матчі групового етапу. Манчестер Сіті впевнено лідирує у своєму квартеті і в матчі наступного туру спробує офіційно посісти першу позицію достроково.

У найближчому матчі Пеп Гвардіола може дати шанс зіграти тим гравцям, які раніше отримували менше ігрового часу. Тим не менш, у «Сіті» дуже насичений календар ігор, і Чемпіонат Англії на цьому етапі сезону є більш важливим турніром для манчестерської команди.

РБ Лейпциг

Буллз також може скористатися перевагами нинішньої Ліги чемпіонів, адже команда впевнено посідає другу позицію, а також достроково вийшла в плей-офф турніру. У наступній зустрічі «РБ Лейпциг» спробує влаштувати сенсацію та кинути виклик «городянам» у боротьбі за перше місце.

Цікаво, що німецька команда ще не грала внічию на груповому етапі Ліги чемпіонів, але в новому матчі одне набране очко буде хорошим результатом для гостей. РБ Лейпциг може грати в задоволення, без тиску на кінцевий результат і намагатиметься скористатися вразливістю захисту суперника.

Манчестер Сіті проти РБ Лейпциг

Манчестер Сіті – РБ Лейпциг факти

  • У першому турі цієї Ліги чемпіонів Манчестер Сіті переміг РБ Лейпциг з рахунком 3:1;
  • У чотирьох з п'яти матчів між командами Ліги чемпіонів ставка була на Overhead (2,5) 1,48;
  • Також у чотирьох з п’яти матчів між суперниками в Лізі чемпіонів ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,80;
  • "Манчестер Сіті" виграв усі матчі поточної Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити 1,35, на нічию - за 5,80, а на перемогу Лейпцига - за 8,20. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння лідерів квартету G, які гарантували собі достроковий вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. У такому матчі вирішуватиметься доля першого місця і фаворитом цієї зустрічі по праву вважається Манчестер Сіті, адже він просто вважається сильнішою командою і гратиме на своєму стадіоні. Але шанси забити у гостей точно будуть, а значить перспективним варіантом прогнозу буде ставка на «заб'ють обидві» за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0